odp🤬lcie sie od Macka! chlopak w prawdziwym zyciu lepiej sobie daje rade niz nie jeden z was. Ma slawe i pieniadze, a ze jest troche uposledzony, no coz, nie jego wina.
Może te 97 osób, które postawiły piwa powiedzą co w tym śmiesznego?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
~Nap Limak: co ty pieprzysz. Kwejk był o wiele później niż Sadistic. Kwejk teraz utrzymuje Sadistica, który prawie zdycha. Jest w sieci wywiad z twórcą.
Libertinus: Nic. To taki odruch, Widzą aktora grającego Maćka z idiotycznym tekstem, to wciskają "lubię to", "piwo" lub inne. Atawistyczny odruch małpy.
konrad-n: większość osób chorych na zespół Downa niestety umiera bardzo młodo. Mam nadzieję, że ci, którzy się śmieją z Piotra Swenda nie będą musieli się szarpać z taką chorobą u swoich dzieci.
Libertinus: Nic. To taki odruch, Widzą aktora grającego Maćka z idiotycznym tekstem, to wciskają "lubię to", "piwo" lub inne. Atawistyczny odruch małpy.
konrad-n: większość osób chorych na zespół Downa niestety umiera bardzo młodo. Mam nadzieję, że ci, którzy się śmieją z Piotra Swenda nie będą musieli się szarpać z taką chorobą u swoich dzieci.
podpis użytkownika

tds1974 napisał/a:
Kwejk teraz utrzymuje Sadistica, który prawie zdycha.
czemu myślisz, że sadistic zdycha?

najprędzej przez takich malkontentów jak Ty, ale zakładam że nie to miałeś na myśli..
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

Pener666 napisał/a:
będą kucyki, jednorożce i tęcza![]()
co w nich złego... :/

Nap Limak napisał/a:
dla twojej wiedzy kwejk kupił sadistica.
Jeśli Biały kupi Murzyna to znaczy,że Murzyn ma się stać białym?
Pozdrawiam, Bronisław Maria Komorowski

Nap Limak napisał/a:
a od ciebie bije głupotą i gimbusiarnią.
dla twojej wiedzy kwejk kupił sadistica.
Kwejk kupił SADISTICA ?