👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dumad napisał/a:
maciek z klanu idzie nam wp🤬lić
![]()
A ty czarny jesteś?
Śmiechy chichy, a facet zarabia więcej niż przeciętny użytkownik naszej strony.
Hrodgar napisał/a:
Śmiechy chichy, a facet zarabia więcej niż przeciętny użytkownik naszej strony.
c🤬j z tym, zachowuje się jak dziecko z downem

Wy się śmiejecie za Maćka a on śmieje się z waszej wypłaty (bądź waszych rodziców gimby)

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Wy się śmiejecie za Maćka a on śmieje się z waszej wypłaty (bądź waszych rodziców gimby)
![]()

Przej🤬e żyć z wadą, która w znaczny sposób ogranicza życie i jest nie do zneutralizowania.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
![]()
A on wie co to jest wypłata?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie