Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Macron vs. żona
elim • 2025-05-27, 19:18
Macron dostał od żona plaskacza na uspokojenie.

po akcji już grzecznie wyszedł z samolotu

Zgłoś
kruszymordziec 2025-05-27, 20:08 6
Love_is_Love napisał/a:

Oczywiście że tak. Macron odważnie zadeklarował chęć przywództwa Europie w tych trudnych czasach. Czasach słabych Niemiec Olafa. Odważny człowiek, bo przecież mógł się ułożyć z putinem, a jednak nie dość że się postawił, to jeszcze motywuje do użycia wojsk europejskich celem odciążenia Ukrainy. Te wojska mogłyby np. stacjonować na rozgraniczeniu z Białorusią, gdzie jest względnie bezpiecznie ale dzięki temu Ukraińcy będą mogli przenieść swoje zasoby na trudniejsze kierunki. Macron urodzony lider, więc nie wiem co można do niego mieć. Takie gesty z żoną świadczą tylko o ich dojrzałym związku. Tak się dzieje z czasem gdy ludzie są ze sobą wystarczająco długo
BTW. Wspomniałem Niemcy. A te dziś zdecydowały o przekazaniu pocisków Taurusów Ukraińcom. Czyż to nie piękne? 500 km zasięgu w głąb rosyjskiej dupy... Chyba nawet Moskwa się załapie

Czyli dzielny makaron będzie dowodził a ty idziesz do europejskiej armii, zabierz ze sobą kałownie, wgnieciecie fiutina w ziemię!
A szarpanki czy tam plaskacze to dojrzały związek dorosłych ludzi? Wspaniale! Widać żeś tęczowy i uśmiechnięty!
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-05-27, 20:19 11
Love_is_Love napisał/a:

Oczywiście że tak. Macron odważnie zadeklarował chęć przywództwa Europie w tych trudnych czasach. Czasach słabych Niemiec Olafa. Odważny człowiek, bo przecież mógł się ułożyć z putinem, a jednak nie dość że się postawił, to jeszcze motywuje do użycia wojsk europejskich celem odciążenia Ukrainy. Te wojska mogłyby np. stacjonować na rozgraniczeniu z Białorusią, gdzie jest względnie bezpiecznie ale dzięki temu Ukraińcy będą mogli przenieść swoje zasoby na trudniejsze kierunki. Macron urodzony lider, więc nie wiem co można do niego mieć. Takie gesty z żoną świadczą tylko o ich dojrzałym związku. Tak się dzieje z czasem gdy ludzie są ze sobą wystarczająco długo
BTW. Wspomniałem Niemcy. A te dziś zdecydowały o przekazaniu pocisków Taurusów Ukraińcom. Czyż to nie piękne? 500 km zasięgu w głąb rosyjskiej dupy... Chyba nawet Moskwa się załapie

uuuu dawno nie widzialem aby ktos bronił tego lewaka. ich panstwo to mieszninia "kulturowa" ktora sprawia ze sami francuzi maja go dosc. jego notowania spadaja z miesiaca na miesiac. ich stolica kiedys stolica mody i szyku wyglada jak sciek i po zmroku raczej kobiety nie powinny tam wychodzic na ulice.
jego deklaracja ze chce przewodzic europie to tylko gra pod wyborcow i tyle. nie potrafi ogarnac band nielegalnych imigrantow we francji a europa mu w glowie.
przekazywanie broni czy mowa o uzyciu wojsk europejskich ( ktorych europa jako sama nie ma ) to kolejne pierdzielenie bo jesli jest taki dobry to czemu armii frsncuskiej tam nie wysle? bo by mu jeszcze bardzie j notowania spadly jak by francuzi gineli na nie swojej wojnie.
wspomniales jeszcze o niemcach, to co one deklaruja czy decyduja to jedna a drugie to co zrobia faktycznie. przeciez od dawna widac ze niemcy i francja sie sypia i sa tylko cieniem tego czym byli jeszcze 40-50 lat temu.
no i jeszcze tak ich pierwasza dama, znaczy skwarek, baba chlopa bije, a on chce europie przewodniczyc, no k🤬a twardziel!!!

dla nas jest wazne zeby ta wojna nie przeszla na nasza stroneale raczej tak nie bedzie sporo wielka rosja od 3 lat nie potrafi podbic ukrainy. straszenie ze zaatakuje nato jest zwyklym pieroleniem i tyle

milej nocy!!
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 20:30 2
lokal.szczecin napisał/a:

...
no i jeszcze tak ich pierwasza dama, znaczy skwarek, baba chlopa bije....

Wolisz nierozgarniętą, mało efektowną i efektywną, ograniczoną niemotę, która jest "damą" pewnego środkowoeuropejskiego państwa?

Z dwojga złego wolę Makaronową... przynajmniej ma jaja, i oby nie fizycznie 😎
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-27, 20:38 2
janusz_biznesu napisał/a:

Niepotrzebnie jej powiedział, że kręcą go młode dupcie przed siedemdziesiątką😁

Młode chłopięce dupcie.
Zgłoś
darek1234 2025-05-27, 20:43
Ewidentnie naj🤬i - jedno i drugie
Zgłoś
Edys45 2025-05-27, 21:03 2
Ona to ma krzepę
Zgłoś
metyoo 2025-05-27, 21:03 8
Love_is_Love napisał/a:

przecież on chciał się z putinem układać, w końcu wydzwaniał do niego, a ten go zlał ciepłym moczem jak trampka i teraz z niego wielki lider koalicji antyruskej ić pan fchooy! wystarczająco namieszał w europie, teraz niech sp🤬ala! przynajmniej sam sobie lata temu wymierzył karę wiążąc się z babciem...
Zgłoś
darek1234 2025-05-27, 21:08 5
metyoo napisał/a:

przecież on chciał się z putinem układać, w końcu wydzwaniał do niego, a ten go zlał ciepłym moczem jak trampka i teraz z niego wielki lider koalicji antyruskej ić pan fchooy! wystarczająco namieszał w europie, teraz niech sp🤬ala! przynajmniej sam sobie lata temu wymierzył karę wiążąc się z babciem...

Sztuka dyplomacji jest ważniejsza niż patriotyzm a'la powstanie warszawskie. Tyle
Zgłoś
Lukash2107 2025-05-27, 21:18 2
Zwyczajna kłótnia dwóch facetów 😁
Zgłoś
SofijaMerengue 2025-05-27, 21:19 2
@patmon: jak to transwestyta jest jełopie, a niektórzy uważają nawet, że jego ojciec... 😂😂😂
Zgłoś
kuba1986 2025-05-27, 21:21 2
Kurcze, ja zawsze miałem słabość do starszych od siebie kobiet, tak o 10 -15 lat więcej niż ja
Zgłoś
ufok 2025-05-27, 21:21 3
Dowiedziała się,że kręći z jej matką
Zgłoś
juderaus 2025-05-27, 21:23 3
Pewnie nie chciał jej op🤬lić kiłby.
Zgłoś
Damianos88 2025-05-27, 21:34
drjosefmengele napisał/a:

pewnie się dowiedziała że dupczy lokaja po każdym śniadaniu

Huba dowiedział 😆
Zgłoś