Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-09-08, 8:15
To potwierdzenie wyników wszystkich badań inteligencji tych stworzeń. Czy też raczej jej braku.
Skradziony towar położy na środku swojej wioski i zabawa do rana, bo łup ma szeleszczący papierek
Pewnie coś zaj🤬 po drodze
konto usunięte
2014-09-08, 8:41
To teraz czekamy na debila który z dumą na facjacie zrobi to samo w Polsce.
Wiedz tylko gnoju, że nikt normalny tego nie poprze.
konto usunięte
2014-09-08, 8:45
Faktycznie. Murzyn gdziekolwiek poza polem bawełny to dziwnie wygląda.
konto usunięte
2014-09-08, 9:12
Strzelba i odstrzelić pół dupy. Kamerzyście za pionowy filmik należy się wp🤬l. A autor mógłby jakoś normalnie nazwać temat, chyba że masz ograniczenie ilości wykorzystywanych słów na jeden dzień.
Chciałem coś napisać, ale boję się że prokuratura z białegostoku postawi mi zarzut rasizmu
W ogóle go nie widać na tle tej ciemności. na początku myślałem że to koszulka lata ale potem zobaczyłem ze rozp🤬oliła produkty w sklepie to skojarzyłem, że tylko cz🤬ch może coś takiego odp🤬lić.
Jak tu ich nie kochać? Wśród tylu ras ktoś musi robić za "wjoskowego gupka".