Kawka nie wielbłąd napić się musi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-07-27, 16:54
to juz zwierzęta nie mają instynktu?
konto usunięte
2014-07-27, 17:06
Jakby Korwin - Mikke był choć w połowie tak inteligentny jak to zwierzę to by się wycofał z polityki.
konto usunięte
2014-07-27, 17:16
@up
A ty znowu o tym. Skończyłbyś już to. Staranie się być na siłę zabawnym jest żałosne.
konto usunięte
2014-07-27, 17:19
Kiedyś podobne było, ale z koalą, który rowerzystów o wodę prosił
konto usunięte
2014-07-27, 17:19
konto usunięte
2014-07-27, 17:22
Piwo za poprawne przetłumaczenie tytułu (kawka). Już się bałem że znowu będzie "kruk".
konto usunięte
2014-07-27, 17:43
konto usunięte
2014-07-27, 18:19
ulifont napisał/a:
Jakby Korwin - Mikke był choć w połowie tak inteligentny jak to zwierzę to by się wycofał z polityki.
Gdyby
ulifont był choć w jednej dwunastej tak inteligentny jak Korwin - Mikke, to nie pisałby co powinni inni, gdyby byli choć w połowie tak inteligentni jak to zwierzę.
Ptak mądrzejszy niż ta cała banda. Podszedł do butelki i pokazał o co chodzi, a człowiekom zajęło minutę żeby się skapnąć...
Nie ma co ptaszysko mądrzejsze niż te kuce powyżej co swego bożka bronią. Fajnie by było mieć takiego oswojonego (oczywiście ptaka, bo kuce do odstrzału).
Fajnie, ale nie odzywaj się już.