Stary chciał zaprotestować swój sprzeciw wobec niregularnemu wywodów śmieci z osiedla ale i tak c🤬j mi w dupę

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Barnellini napisał/a:
ale i tak c🤬j mi w dupę
na przyjemność to se musisz karwasztwasz zasłużyć jop Twoja mać.
Wyjdzie na ludzi ta dziewczynka, jeśli ten zlewaczały rak system nie zrobi jej wody z mózgu. Byłbym z niej bardzo dumny jako ojciec.
podpis użytkownika
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Taki burdel przed swoją klatką ze brakuje jeszcze nasrać - co za różnica czy nasrał czy kopnął, wk🤬iony chłop że ktoś trzode robi i tyle
Manolito666 napisał/a:
Ale jak widać na szczęście jest jeszcze nadzieja.
Przechodzi mi przed autem menel, w połowie przejścia zobaczy butelkę PET, zawrócił, podniósł z jezdni i zaniósł do kosza. Nie można wszystkich ludzi skreślać po wyglądzie...
Dziadki są gorsze niż dzieci, dziecko jeszcze cię posłucha a stary dziad jeszcze zwyzywa jak zwrócisz mu uwagę.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
K🤬A, gdyby ktoś 10 lat temu powiedział mi, ,że NA SALDOLU ! I to na GŁÓWNEJ STRONIE ! Będzie filmik, w którym dziadek kopem wywala osiedlowy śmietnik, w dodatku filmik ten przekroczy 150 piw ( jak to czytasz jest juz na bank więcej ), to bym powiedział tej osobie aby przestała już cpać ten temat co ma i niech lepiej odda go mnie....bo też chce.
SupremeLeader napisał/a:
Chciałbyś sodomito.
Miało być "..ale i tak c🤬j MU w dupę" oczywiście. Na telefonie komentarz pisałem i nie zauważyłem.

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!