👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

megabass111 napisał/a:
To tylko czesc z glupkowatych wypowiedzi.
To tak jak Twoja pisownia.

Tak to jest, kiedy ludzie nie przywykli do myślenia, zabierają się za tę trudną sztukę.

pisanie bez pliterek (czy jak kto woli diakrytyków) nie jest przecież wielkim przewinieniem oO

jak dobrze ze za brak polskich znakow jeszcze nie ma banow ^^
a swiat cos tam wazy ale nie spada bo podtrzymuja go slonie

Linekk, no tak, jeśli ktoś nie używa pliterek w tagach / tytułach wątków / opisach wstawionych materiałów to faktycznie sytuacja trochę się zmienia

eee ja z checią poczytam twoich wywodów na temat mas i sił... czuje że mógłbym się nieźle uśmiać

justeen napisał/a:
![]()
A te słonie stoją sobie na Żółwiu i generalnie świat jest płaski

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie