📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

ooooo... widzę ze temat wyciągnięto z sucharów, edzio to musi mieć dodatkowe punkty za upośledzenie
ale podoba mi się humanitarna opieka moderacji nad osobami wymagającymi takiej szczególnej troski...
zrozumiałem to i obiecuję już nie dręczyć edzia, niech sobie wrzuca filmik z kobietami które stoją obok konia skoro jego umysłowa stulejka tego wymaga
ale podoba mi się humanitarna opieka moderacji nad osobami wymagającymi takiej szczególnej troski...

zrozumiałem to i obiecuję już nie dręczyć edzia, niech sobie wrzuca filmik z kobietami które stoją obok konia skoro jego umysłowa stulejka tego wymaga
Świetny materiał! O taki Sadistic chodzi! Od dwóch lat nie widziałem tu niczego lepszego. To musi mieć 5000 piw!
Znawca_Cipek napisał/a:
To musi mieć 5000 piw!
co tam 5000? podbijam do 10 000 piw, należy się autorowi tematu inaczej będzie lipa i obciach
nie ma co winic zwierzyny , kazdy by chcial zobaczyc dobre cyce a u niego jedna z niewielu okazji w zyciu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie