👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ufff... Już myślałem, że skasuje tego fajnego złomka na trawie...
zawsze mnie zastanawia co ma we łbie taki tirowiec, teraz już wiem że siano
Gdyby to był pierwszy tego filmik ze szlabanikiem trzymającym wielkiego tira to bym się nie dziwił.
Ale nie to któraś z rzędu taka sytuacja.
Może jakiś ekspert się wypowie czy te szlabany takie mocne czy u tych kierowców takie bezmózgowie?
Może jakiś ekspert się wypowie czy te szlabany takie mocne czy u tych kierowców takie bezmózgowie?
OpenStreetMaps napisał/a:
Gdyby to był pierwszy tego filmik ze szlabanikiem trzymającym wielkiego tira to bym się nie dziwił.
Szlaban dla tira to jak zdeptanie komara nogą słonia człowiek da radę wyłamać bez większego kłopotu tym bardziej dziwi że nie przejechał na czas. Może głuchy albo pjany albo naćpany bądź zwyczajnie głupi.
Zasysacz napisał/a:
Szlaban dla tira to jak zdeptanie komara nogą słonia człowiek da radę wyłamać bez większego kłopotu tym bardziej dziwi że nie przejechał na czas. Może głuchy albo pjany albo naćpany bądź zwyczajnie głupi.
Tylko idiota zostanie zamknięty w szlabanie, i dlatego ci ludzie nie łamią szlabanów.
Annnnnaaa napisał/a:
Holly fucking shit . Święte poerdolone gówno. Co . Co
Gówno...
baronturbina napisał/a:
Debile nie potrafią Google maps odpalić (orientacyjnie) tylko CB zadają pytania bez ładu i składu.
Google maps nie ma adnotacji o zakazach tonażowych i wysokościowych. Spróbuj wjechać do obcego miasta i spytać o drogę na CB gdzie chwila moment i sygnał zanika, a navi specjalistyczne jest spoko dopóki niw trafisz remontów i zmiany organizacji ruchu.
Nie bronię ich na siłę, bo mimo tego, że jeżdżę po kraju ciężarówką to uważam podobnie - kierowcy to debile. Ja kręcę kółkiem, bo po studiach nawet z dziesięcioletnim doświadczeniem w zawodzie zarobię mniej niż w transporcie.
Co do filmu - nigdy nie skumam myślenia, że chłop woli poświęcić samochód żeby tylko szlabanu nie wyłamać xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie