Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Może i długie, ale polecam posłuchać wszystkim, nawet tym, którzy nie ćpają. Dla mnie jest to jeden z czynników dla których skończyłem z tym gównem (paliłem tylko trawe), kiedyś też uważałem że tylko popalam, nic mi to nie zaszkodzi i moge nad tym zapanować. Jestem jeszcze młody jak pewnie większość z osób tutaj, także nie sp🤬olcie sobie życia i zróbcie z nim coś jeszcze póki jeszcze możecie!

Nie bądźcie końskimi sp🤬olinami i warzywami jakimi sie jest po 420.

Ah, zapomniałem, j🤬 allaha, putina itp. ;] szczesliwego nowego roku Sadole!
Zgłoś
vaas8 2014-12-28, 12:52
22:08 no jak jarał taką trawę o której mówi to się nie dziwie że łapał schizy sam wyhoduj a poczujesz smak różnicy. 22:40 "Zielsko jest nośnikiem jest do brania twardych dragów" Równie dobrze można powiedzieć że picie piwa jest nośnikiem do picia denaturatu no typowy zacofany PRL-owiec pewnie nigdy w życiu dobrego sortu nie palił skoro schizy łapie.
Zgłoś
I2ufu5 2014-12-28, 17:01 1
ten gość i ten wykład ma w sobie tyle racji co rydzyk

podpis użytkownika

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
ulifont 2014-12-28, 19:53
Ja p🤬le to jest tak stare, że tego mogą nie znać tylko gimnazjaliści. J🤬 zj🤬ych zielarzy, ale ten co gada to chodzący farmazon.

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-29, 20:19
z ziołem się zgodzę coraz rzadziej pale bo zioło jest coraz to lepiej ulepszone, czasem się trafi od jakiegoś kumpla z krzaka podlewane ptasią kupą i jest git, ale już nie kupuje skunów holendrów za 4dychy za gieta, zle się po nich czuje jak długo popalę (tak z tydzień np) to mam potem przez kilka dni otumaniony umysł, blancik jest ok 1 na 3m-ce odpręża i ma inne pozytywne efekty zbyt często palony tak nie smakuje i ma skutki uboczne.
Zgłoś
ulifont 2014-12-29, 23:43 1
krzysztof6666 napisał/a:

z ziołem się zgodzę coraz rzadziej pale bo zioło jest coraz to lepiej ulepszone, czasem się trafi od jakiegoś kumpla z krzaka podlewane ptasią kupą i jest git, ale już nie kupuje skunów holendrów za 4dychy za gieta, zle się po nich czuje jak długo popalę (tak z tydzień np) to mam potem przez kilka dni otumaniony umysł, blancik jest ok 1 na 3m-ce odpręża i ma inne pozytywne efekty zbyt często palony tak nie smakuje i ma skutki uboczne.

Dokładnie ! Popieram, jeśli tam raz na 2-3 miesiące zapalisz do piwka to nawet spoko, ale nie ma co sobie wbijać do głowy chorej propagandy jakie to zielsko jest dobre.

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-30, 0:59
ulifont napisał/a:

Dokładnie ! Popieram, jeśli tam raz na 2-3 miesiące zapalisz do piwka to nawet spoko, ale nie ma co sobie wbijać do głowy chorej propagandy jakie to zielsko jest dobre.

W końcu mądrze gadasz; polałbym Ci, gdybym mógł...
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-12-30, 8:41 3
KaptajnDżek napisał/a:

Kiedyś używano jej jak obecnie aspirynę, więcej ludzi rocznie umiera od alkoholu i papierosów ,od marihuany zgonów jest zerowe.

Ciekawe po co mieliby używać jako aspiryny, skoro aspiryna działa na kompletnie inne receptory w neuronach, powodując kompletnie inny efekt... Przestań albo p🤬lić albo kłamać.
A co do umieralności to wynika z samego stężenia związku. Wódka to roztwór gdzie co najmniej 40% objętości zajmuje etanol, którego jedyną rolą jest bycie trucizną denaturująca większość białek oraz zaburzanie pracy mózgu.
Gdyby Ci się udało uzyskać 40% roztwór THC w wodzie nie bo jest hydrofobowa, ale w jakimś smacznym olejku to nie byłbyś wstanie nawet wypić połowy tego co musisz wypić aby wóda cię zabiła.

KaptajnDżek napisał/a:

Jeśli masz problemy z akcją serca paląc marihuanę powodujesz wypełnienie się komórek krwi tlenem co przyśpiesza serce - tak wielu ludzi reaguje, np. ja.

Skąd Ty bierzesz te nowiki...? Z Wróżki...?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-30, 8:50 2
Liczymy same zgony z powodu zatrucia? A czemu nie policzymy zgonów osób którym "coś" odj🤬o w stanie upalenia? Jeden znajomy miał nazwijmy to "wypadek" kilka lat temu po zielsku. Wypadek z gatunku tych, które nie zdażają się na trzeźwo. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że gdyby się wódą nachlał to dziś chodził by normalnie.

Za duzo p🤬lenia jest wokół zielska. Jak czytam o tym, że to zabija i od razu do monaru to mi się jelita skręcają a jak czytam, że zielsko leczy raka, aids, parkinsona i kiłę to dostaję raka oczu. Z tego całego bełkotu jednych i drugich bardzo ciężko wyłowić jakiekolwiek dane więc szukając rzetelnych wyników trzeba czytać naukowy bełkot- który to jest lekturą ciężką dla przeciętnego zjadacz... tfu, jaracza zielska.

P.S. jak zaczynałem pracę w zawodzie- powszechne były "pogadanki" o używkach. Zapraszało się z odpowiedniej instytucji kolesia, zwykle po kursie aktorskim a przynajmniej mającego dobra nawijkę który nap🤬lał z grubsza to samo co na tym filmiku. Inkasował co jego i tyle. Chyba nawet te dzieciaki nie dawały się na to nabrać... U nas sie to robiło w 6 klasie, nie wiem jak gdzieś indziej a i w sumie nie wiem czy we wszystkich szkołach to było.
Zgłoś
Thescreamsone 2014-12-31, 18:21
propagandowe baju baju dla cpunów z monaru. W gimnazjum tez pamietam taki wyklad aktora tyle ze alkoholikiem niby byl
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-02, 10:13
Dexter37 napisał/a:

Liczymy same zgony z powodu zatrucia? A czemu nie policzymy zgonów osób którym "coś" odj🤬o w stanie upalenia? Jeden znajomy miał nazwijmy to "wypadek" kilka lat temu po zielsku. Wypadek z gatunku tych, które nie zdażają się na trzeźwo. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że gdyby się wódą nachlał to dziś chodził by normalnie.

co, zjadl tyle, ze teraz jest grubasem i nie moze chodzic?

zreszta policz sobie osoby, ktorym cos odj🤬o po alkoholu bo na wiekszosci imprez jest jakis taki przypadek z bardzo szerokim spektrum konsekwencji. przypadki kiedy komus odp🤬la po samym zielsku to przy tym jak kropla w morzu. ale mimo to demonizuje sie substancje, ktora z kazdego punktu widzenia jest bezpieczniejsza od tej dozwolonej(co nie znaczy, ze kompletnie bezpieczna)
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-05, 10:28
Mam kilku kumpli co codziennie palili, teraz już nie idzie z nimi normalnie pogadać. Powodzenia palcie sobie dalej.
Zgłoś