Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
Detee 2012-02-09, 18:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 18:02 1
Detee, no, tym razem na oko mniej tego capslocka. Ale nadal nie chce mi się czytać.
Zgłoś
Pener 2012-02-09, 18:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smuzg 2012-02-09, 18:11
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-02-09, 18:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 18:20
Zgłoś
kickinyo 2012-02-09, 18:24
@simonekdg

Gorol – w mowie górnośląskiej etnocentryczne określenie osoby spoza Górnego Śląska. Mianem goroli Górnoślązacy określali w okresie międzywojennym Ślązaków cieszyńskich [1], obecnie również Polaków mieszkających na Górnym Śląsku. Przez mieszkańców górnośląskiej części GOP słowo to jest używane również do określenia mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego (terenów po wschodniej stronie rzeki Brynicy) oraz ogólnie spoza Górnego Śląska. Niekiedy słowo gorol może przyjąć znaczenie obraźliwe, mające charakter poniżenia osoby w znaczeniu "ten gorszy".

Wiki.pl

Tak jesteś gorol i ciota.

Kawał dobry.

Ktoś tam pisał o SO to jo napisza o KOS (Oświęcim)
KOS - Kajs obok Ślonska
Zgłoś
Detee 2012-02-09, 18:26
Lelon napisał/a:

@simonekdg

Tak jesteś gorol i ciota.

a może powiesz coś inteligentnego szczeniaku?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 18:28 1
Zgłoś
Leti 2012-02-09, 18:30
Tomelo napisał/a:

Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:
-Zymbalisten fertig?
-Ja, ja , naturlich
-Puzon fertig?
-Ja.
-Trompette fertig?
-Ja.
-Also, eins, zwei, drei: "Boże, coś Polskę...."

Dobre

Ej, ale patrzcie Mondki z zagłębia... jakoś nikt się nie czepia kawałów jak powyższy .. baa.. podoba mi się .. jak dotychczas to wy nie potraficie się śmiać z siebie

btw. nie mieszajcie w ten spór klubów i ich "kibiców" ... to jest całkiem inna sprawa
Zgłoś
Detee 2012-02-09, 18:34
Zgłoś
Noemi1998 2012-02-09, 20:31
Niebieski~ o widze Moje kąty: Opalenica , Nowy Tomyśl , Buk . Dąbrowa jest potwierdzam, Danielewski jeździ ze żwirem , Mam zdjęcie jak Actros śmiertelnie potrącił gościa na skuterze ;]

Co do kawału : Jest nie na miejscu , mimo że to sadistic.pl !

Ps, Z góry wiem ze mi coś dopieprzycie w odpowiedzi ale jak się wstawia fotki do komentarzy? z góry dzięki POZdr.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 21:03 3
Bo Sosnowiec to już za granicą przecież jest!
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 21:24 1
Każdy kraj ma swoich nygasów
Zgłoś
poll85 2012-02-09, 23:01
bez zadnych dyskusji piwo jakby bylo wieksze - dalbym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem