Katowicka policja już w pierwszych fazach śledztwa wykluczyła porwanie dziecka.
-Kto by chciał k🤬a dziecko z Sosnowca?
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-02-09, 23:11
Skąd wiedzieli, że to matka?
To był przekaz podPROGOWY.
Kawał fajny , ale ta kłótnia ... debila .. pokazuje poziom obydwu stron ;/
Dlaczego Policja z Katowica miała opóźnienie w rozwiązaniu sprawy Madzi?
Bo musieli wyrobić paszporty.
konto usunięte
2012-02-10, 0:00
Tomelo napisał/a:
Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej.
Śląsk jest fajny

i mają świetne powietrze, tylko trzeba je dobrze pogryźć, i w cyganów kamieniami można porzucać, a tam u was to już nic nie ma

dziura, jak sama nazwa wskazuje ...
Kiedyś nie wiedziałem o co chodzi z tymi kawałami o sosnowiedczokach, potem dwoje takich typowych byłem zmuszony przez jakiś czas obserwować w pracy i już wiem, że to mendy i szkoci wyrzuceni ze szkocji za skąpstwo i pazerność. Jeżeli reszta zagłębiaków ma się tak jak ci dwaj, to musi być to niesamowicie smutne miejsce pełne gnojstwa i złodziejstwa.
Tyle.
Nie rozumiem ludzi którzy nie rozumieją ze sosnowiec to nie miasto a stan umysłu ;d
"Jak chcesz wjechać do sosnowca bez paszportu?"
Ja też jestem gorol ale słyszałem, że kiedyś bociany spadały bo jak przelatywały nad Sosnowcem to jednym skrzydłem oczy zakrywały...
konto usunięte
2012-02-10, 8:18
Weź mu ktoś to wytłumacz w końcu
Mysle, ze to cale bajdurzenie o podziale na slzachetnych slazakow i zacofanych goroli, jest sprawa naszych ojcow. Nie nasza. Na obecvna chwile, Zaglebie, Slask i cala Polska sa blizej centralnej afrykli dwa wieki temu, niz Europy.
konto usunięte
2012-02-10, 19:59