Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:23
🔥 Trzeba było słuchać ojca - teraz popularne
mathew 2012-02-09, 23:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 23:11
Skąd wiedzieli, że to matka?

To był przekaz podPROGOWY.
Zgłoś
Psychiczny 2012-02-09, 23:51
Kawał fajny , ale ta kłótnia ... debila .. pokazuje poziom obydwu stron ;/
Zgłoś
Misiek0987 2012-02-09, 23:53 4
Dlaczego Policja z Katowica miała opóźnienie w rozwiązaniu sprawy Madzi?
Bo musieli wyrobić paszporty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-10, 0:00
Tomelo napisał/a:

Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej.

Śląsk jest fajny i mają świetne powietrze, tylko trzeba je dobrze pogryźć, i w cyganów kamieniami można porzucać, a tam u was to już nic nie ma dziura, jak sama nazwa wskazuje ...
Zgłoś
R41NM4N 2012-02-10, 1:38
Kiedyś nie wiedziałem o co chodzi z tymi kawałami o sosnowiedczokach, potem dwoje takich typowych byłem zmuszony przez jakiś czas obserwować w pracy i już wiem, że to mendy i szkoci wyrzuceni ze szkocji za skąpstwo i pazerność. Jeżeli reszta zagłębiaków ma się tak jak ci dwaj, to musi być to niesamowicie smutne miejsce pełne gnojstwa i złodziejstwa.

Tyle.
Zgłoś
vectroos 2012-02-10, 1:54
Nie rozumiem ludzi którzy nie rozumieją ze sosnowiec to nie miasto a stan umysłu ;d

"Jak chcesz wjechać do sosnowca bez paszportu?"
Zgłoś
PaczekDNA 2012-02-10, 1:56 4
Ja też jestem gorol ale słyszałem, że kiedyś bociany spadały bo jak przelatywały nad Sosnowcem to jednym skrzydłem oczy zakrywały...
Zgłoś
cykut 2012-02-10, 7:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-10, 8:18
Zgłoś
Yahoo 2012-02-10, 12:01
Weź mu ktoś to wytłumacz w końcu
Zgłoś
Phallucifer 2012-02-10, 16:25
Mysle, ze to cale bajdurzenie o podziale na slzachetnych slazakow i zacofanych goroli, jest sprawa naszych ojcow. Nie nasza. Na obecvna chwile, Zaglebie, Slask i cala Polska sa blizej centralnej afrykli dwa wieki temu, niz Europy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-10, 19:59
Zgłoś
Grzęgorz 2012-03-10, 11:19
Zgłoś
dawo88 2012-03-26, 1:11
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem