Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Madzia
Cavaran • 2012-03-22, 9:22
- Kochanie, czy chciałabyś mieszkać w dużym mieście, w super mieszkaniu za które płaciłby facet, który znajdzie ci ekstra pracę?
- Tak!
- To podaj Madzię…
Zgłoś
Jedras992 2012-03-22, 9:24 1
"Nudne to i głupie..."
Zgłoś
Konikmamy 2012-03-22, 9:33
hahahahhahahahah

c🤬jowe
w znaczeniu z ww.zycieismierc.com

www.zycieismierc.com
uj🤬omi w
Zgłoś
BongMan 2012-03-22, 12:29 13
Długo jeszcze j🤬e gimbusy będą to przeżywać? Normalnie gorzej niż ze Smoleńskiem...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
shin69 2012-03-22, 20:46 4
Mówią, że kaśka tuż przed śmiercią Madzi szukała wygodnej trumienki dla niej katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11401435,Ile_kosztuje_trumna__Czeg...
I jak tu k🤬a nie być za karą śmierci dla tej zj🤬icy?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-22, 21:11 3
i dobrze, że ten kawał tu jest. trzeba nagłośnić tą sprawę, trzeba pamiętać. to jest jakiś absurd na skalę świata, w jakim normalnym kraju za zabójstwo dziecka+fałszywe zeznania+lecenie w c🤬ja do samego końca dostaje się apartament? toż to w jakiejś zacofanej afryce lepiej by sobie z nią poradzili (a co więcej pewnie byśmy to zobaczyli na hardzie). polska (stfu), k🤬a...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-22, 21:42
ak74 w każdym innym kraju ludzie umieją czytać ze zrozumieniem tylko chyba nie u nas. to mieszkanie dostała od detektywka więc c🤬j ma do tego normlanośc kraju?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-22, 22:21
miziel napisał/a:

ak74 w każdym innym kraju ludzie umieją czytać ze zrozumieniem tylko chyba nie u nas. to mieszkanie dostała od detektywka więc c🤬j ma do tego normlanośc kraju?

no właśnie a propos czytania ze zrozumieniem: miałem na myśli to, że nawet w zacofanej afryce są za to jakieś kary. u nas nagrody. teraz łapiesz? już nawet pomijam to, że nie wiedzieć czemu rutkowski dał im to mieszkanie (jego kasa, mam wyj🤬e, tylko trochę to chore jest żeby komuś takiemu dawać cokolwiek. nawet c🤬jowo kłamała).
tak się rodzi patologia, jeden tępak z drugim podpatrzą pomysł i się jakaś fala upuszczeń zrodzi. takie zachowanie powinno być przykładnie ukarane, możliwie najwyższą karę ja bym zasądził. no i polecam link 3 posty wyżej
Zgłoś
sauerps 2012-03-23, 1:21
Problem z "patentem madzi" jest genialny z jednego powodu... drugi raz za c🤬ja nie przejdzie

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś