👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niepublikowane zdjęcia Mariusza Pudzianowskiego z lat 90-tych- oglądam, oglądam i gościa na żadnym zdjęciu nie poznaję. Przeczytałem jeszcze raz...
@Kosmodysk
Jak to na żadnym ? w 1:50 jak wół jest młody Mariusz.
Spojrzałem jeszcze raz...

SQRW3L_ponury napisał/a:
@Kosmodysk
...i zobaczyłeś Gołotę

Cytat:
Chodźcie założymy własna mafię
z większością obecnych sadoli możesz jedynie handlować cukierkami i wyłudzać drugie śniadanie
zielak300 napisał/a:
wtedy to chłopaki mieli klase
Nie wiem, czy osoby z których np ściągali haracze, podzielą Twoją opinię.

Mafia to była we Włoszech. To, to jakaś popierdółka i obżartuch na krzywy ryj.

Masa do dzisiaj ma mordę zamalowaną bo jest wydany na niego wyrok śmierci, i w każdej chwili może pojawić się jakiś stary sympatyk i wykonać egzekucje. Powyższe zdjęcia są z profilu masy - sam je wstawił. Jednak dzisiaj wygląda troche inaczej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie