Niepublikowane zdjęcia Mariusza Pudzianowskiego z lat 90-tych- oglądam, oglądam i gościa na żadnym zdjęciu nie poznaję. Przeczytałem jeszcze raz...
@Kosmodysk
Jak to na żadnym ? w 1:50 jak wół jest młody Mariusz.
Spojrzałem jeszcze raz...

SQRW3L_ponury napisał/a:
@Kosmodysk
...i zobaczyłeś Gołotę

Cytat:
Chodźcie założymy własna mafię
z większością obecnych sadoli możesz jedynie handlować cukierkami i wyłudzać drugie śniadanie
W Polsce nie ma i nigdy nie było żadnej mafii. Tylko gangi j🤬ych bez mózgów.
To były zwykłe grupy zorganizowanej przestępczości. Policja zamknęła paru karków i wszystko im się rozj🤬o za dnia na dzień.
-Ernest Hemingway
To były zwykłe grupy zorganizowanej przestępczości. Policja zamknęła paru karków i wszystko im się rozj🤬o za dnia na dzień.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
zielak300 napisał/a:
wtedy to chłopaki mieli klase
Nie wiem, czy osoby z których np ściągali haracze, podzielą Twoją opinię.

Wszędzie przy tego typu filmikach musi lecieć ta zj🤬a muzyka. Oglądać bez głosu jak nie chcecie dostać ataku k🤬icy od tego "ŁUBU JEBUT DU".
Mafia to była we Włoszech. To, to jakaś popierdółka i obżartuch na krzywy ryj.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Abraxus, lp🤬lisz.Gang to paru chłopków stojących na rogu a jak jest ich więcej to juź grupa zorganizowana.Jeśli jednak masz pod sobą polityków i policje to już można śmiało mafią nazwać.
BrianGriffin, może i popierdółka porównując do włoskiej mafii, ale to właśnie była polska mafia.Teraz to mafia jest u władzy na wiejskiej:PiS PO etc.
BrianGriffin, może i popierdółka porównując do włoskiej mafii, ale to właśnie była polska mafia.Teraz to mafia jest u władzy na wiejskiej:PiS PO etc.

Masa do dzisiaj ma mordę zamalowaną bo jest wydany na niego wyrok śmierci, i w każdej chwili może pojawić się jakiś stary sympatyk i wykonać egzekucje. Powyższe zdjęcia są z profilu masy - sam je wstawił. Jednak dzisiaj wygląda troche inaczej.

@up a skończ pan p🤬lić. Jak chcesz zobaczyć masę na żywo to w Łodzi na Radogoszczu na siłowni u Kacpra, Krystka, czy jak mu tam. Siedzi w Łodzi i p🤬li w czapkę swoich wrogów, bo część z nich nie chce sobie takim gównem rąk brudzić. Mają za sobą różne wyroki i każdy z nich by był z miejsca ciągany po przesłuchaniach, prokuraturach i sądach z ogonkiem policji. Ci ludzie mają go w dupie bo wiedzą, że i tak powiedział mało i pomijał fakty związane z jego udziałem i współudziałem niejednego z nich w zabójstwach, a musiał to omijać bo z głową na koncie nie zostałby koronnym.