👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"kacper060"
co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie"
Po czym poznać prostaka?
co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie"
Po czym poznać prostaka?
Wiewór napisał/a:
sztaplarek
Ale to nie jest sztaplarka, tylko wózek boczny albo jak kto woli wysokiego składowania
djpyza napisał/a:
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Chłopie wyjmij kij z dupy xD

Jeszcze tylko wóz odstawić, PODŁOGĘ UMYĆ i koniec roboty na dziś.
Seligos napisał/a:
Chłopie wyjmij kij z dupy xD
on tak lubi z tym kijem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie