Operatorzy sztaplarek to sa drudzy najwięksi kretyni po tirowcach
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wiewór napisał/a:
dlaczemu?
Mdok🤬o69 napisał/a:
dlaczemu?
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
J🤬iutki jeszcze podłogę myje hahaha
Podstawa to opuszczony maszt - zawsze trzeba to sprawdzić.
Zresztą ten wózek typu reachtruck coś za szybko zap🤬la z podniesionym masztem...
Wiem, sam jeżdżę Reachtruckiem.
Zresztą ten wózek typu reachtruck coś za szybko zap🤬la z podniesionym masztem...
najbardziej mi się podoba jak on spokojnie odchodzi z tego miejsca. "No co? Przecież JA tego nie naprawię. Do poniedziałku!"
marcino_zly napisał/a:
J🤬iutki jeszcze podłogę myje hahaha
Zap🤬la bo karetka jest poniżej tzw wolnego skoku. Dziwne że instalacja tryskaczowa jest tak nisko:)
Rura przeciwpożarowa.Znajomy na zachodzie urwał rurę na magazynie elektroniki to pod wpływem nasączenia kartonów 3/4 magazynu poskładało się jak domino.Dodam że magazyn +1ha i wysokość na 30ep
Wiewór napisał/a:
To wózek widłowy boczny albo wózek widłowy wysokiego składowania, albo reachtruck. Sztaplarka to taki paleciak tylko z opcją podnoszenia wideł do góry. Wiem, znam się, bo jestem tą inteligencją zap🤬lającą w Holandii, ale co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie. Co do wypadku to typowy klasyk, zapomniał schować maszt i przyk🤬ił. Srednio raz w miesiacu mechanicy naprawiają bramy automatyczne na zakładach, bo się myśli o dupie marynie

djpyza napisał/a:
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
Widzę poziom humoru na tej stronie spadł drastycznie.
Słyszałeś o srkazmie? Czy taki już jesteś powazny? Wchodzę tu się pośmiać i popisać właśnie takie bzdury jak "dlaczemu" Ale trzeba się przyj🤬 bo dupa boli, k🤬a gdzie ten świat zmierza?