Krasnodarsk.
Mężczyzna bez pomocy kontrolera ruchu przewoził ładunek z wielopiętrowego magazynu do innego warsztatu. Z powodu ograniczonej widoczności doszło do wypadku w którym zginęła magazynierka.
Przed sądem mężczyzna nie przyznał się do winy.
Przekonywał, że pracownica sama naruszyła zasady BHP.
Za spowodowanie śmierci przez zaniedbanie i w wyniku niewłaściwego wykonywania obowiązków zawodowych mężczyzna został skazany na karę 1,6 lat więzienia w zawieszeniu i 1,4 mln rubli odszkodowania.
ciekawe jaka była jej ostatnia piosenka
Zawód magazyniera jest niskopłatny więc od takich nazw nie tworzymy feminatywów, tak samo jak od słowa śmieciarz. Te zawody są typowo męskie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Konto usunięte
2023-10-03, 17:56
chorym napisał/a:
"Paleciak" kovaleffskyego
Skazany na 1,6 lat ? ja pierdykam ! grubo !
A moim zdaniem za kierownicą siedział kompletny debil

Co prawda w takim wózku jest ograniczona widoczność, ale nie na tyle by nie dostrzec tego czegoś, co jest zwane kobietą i pojawia się z prawej strony. Druga sprawa, że później musiał poczuć opór pod kołami gdzie widać, że podłoże jest płaskie i równe. Powinienem się bezwzględnie zatrzymać. Tak czy owak to w drugiej armii świata, więc nie ma co się rozwodzić
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
chorym napisał/a:
darude - sandstorm
Martwy punkt. Nie widziała, że jedzie wózkiem z gabarytem, to ma za swoje
"1,4 mln rubli odszkodowania" ja jebie yo chyba z 50 złotych będzie.
Ana wyszła, nikak nie smotriła, ni naliewo ni naprawo, tupaja suka, i wot - pagibła. Wsio. Nie haraszo, znakomo, no mużyk nie winowat, tak mnie każietsja.
Przecież ona mu sama weszła pod ten wózek. Wygląda jakby szła z zamkniętymi oczami.. Idzie taka lunatyczka i myśli, że jest na spacerze w parku i sobie myśli "on na pewno mnie widzi i w życiu mnie nie przekedzie, nawet jak mu wejdę pod koła".
Konto usunięte
2023-10-03, 20:56
Pantilion napisał/a:
A moim zdaniem za kierownicą siedział kompletny debil Co prawda w takim wózku jest ograniczona widoczność, ale nie na tyle by nie dostrzec tego czegoś, co jest zwane kobietą i pojawia się z prawej strony. Druga sprawa, że później musiał poczuć opór pod kołami gdzie widać, że podłoże jest płaskie i równe. Powinienem się bezwzględnie zatrzymać. Tak czy owak to w drugiej armii świata, więc nie ma co się rozwodzić
Zwolnił. Był pewny, że jak każda ogarnięta osoba ustąpi. W momencie, jak schowała się za masztem, baterią i ładunkiem, nie miał prawa jej widzieć . Sprawa mega przykra, ale imho wina bezmyślnej baby. Której też szkoda. Nawet jak ruska, uprzedzając ujadanie ukrzych kurew w wieku poborowym siedzących w Polsce.
Konto usunięte
2023-10-03, 21:04
Siriuz napisał/a:
Zawód magazyniera jest niskopłatny więc od takich nazw nie tworzymy feminatywów, tak samo jak od słowa śmieciarz. Te zawody są typowo męskie
Typki mają większą odpowiedzialność od jakiejś pedalni w biurze. I muszą bardziej uważać. Co widać na załączonym obrazku.
P🤬lą w tej rusiji, że ten zachód taki zły, a można wymalować linie na zakładzie pracy do chodzenia i jeżdżenia wózkami, dać ludziom kamizelki odblaskowe i wyp🤬alać z roboty za nienoszenie, przeszkolić wszystkich z BHP. Nie zmienia to faktu, że nawet nie spojrzała w lewo wychodząc zza palety.