👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tej samej serii co to :
Jak się nazywa lekarz Grycanek?
-Dr Oetker.
Jak się nazywa lekarz Grycanek?
-Dr Oetker.
A powinna. Utożsamianie pochodzenia i charakteru z nazwą akwenów wodnych jest całkiem w porządku...

Kiedyś na jej oficjalnym profilu na fb ktoś napisał mniej więcej taki tekst: Jestem oburzony pani postępowaniem i zachowaniem w jednym z pani programów, w którym zachowała się pani niezwykle chamsko w stosunku do młodej restauratorki. Chamskie było obrzucenie jej <nie pamiętam czym> i zrobienie pośmiewiska na pół Polski. Tak się składa, że byłem kiedyś w pani restauracji na kolacji i moja prośba, aby pani najpierw zaczęła poprawiać siebie i swoje restauracje, a potem innych. Jedzenie niesmaczne, do tego drogie niemiłosiernie, a w toalecie brud i smród.
Cytat:
Dlaczego Magda Gessler nie jeździ nad Morze Martwe?
bo samoloty mają limit ładowności
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie