lone_wolf napisał/a:
Od kiedy to jazda na desce jest sportem ekstremalnym?
A od kiedy nie może być sportem ekstremalnym? Nawet jazda na wózku inwalidzkim może stać się sportem ekstremalnym ;]
Ogólnie to fajnie; adrenalina, niezłe triki, dobry sprzęt.. ale gdzie są upadki?

ja na desce klozetowej to nie takie triki odp🤬lam a jeszcze jak popiję
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o tym, że sporty ekstremalne często uprawiają osoby mało inteligentne. Pisali też, że wiele osób uprawiających takie sporty, ma pewne upośledzenie umysłowe, które jest odpowiedzialne za odczuwanie emocji. Emocje są stłumione i aby je poczuć ludzie dotknięci tą przypadłością robią tego typu rzeczy.
brylant1412 napisał/a:
ja na desce klozetowej to nie takie triki odp🤬lam a jeszcze jak popiję
A jak popijesz to nak🤬iasz front-flipy gównem.
No offence

Mularz napisał/a:
Kiedyś gdzieś czytałem artykuł o tym, że sporty ekstremalne często uprawiają osoby mało inteligentne. Pisali też, że wiele osób uprawiających takie sporty, ma pewne upośledzenie umysłowe, które jest odpowiedzialne za odczuwanie emocji. Emocje są stłumione i aby je poczuć ludzie dotknięci tą przypadłością robią tego typu rzeczy.
Patrząc na ten post mogę wywnioskować że sporty ekstremalne to Twój chleb powszedni.
Mularz ...
Ja gdzieś czytałem artykuł o tym, że ludzie piszący tak głupie komentarze są upośledzeni umysłowo.
Spowodowane jest to tym ,że w dziecinnstwie byli wykorzystywani seksualnie, bici , oraz rodzicie nakłanali ich do spożywania własnego kału. Ich emocje są stłumione dlatego muszą wyszaleć sie w internecie i troszke pop🤬lić głupoty.
Ja gdzieś czytałem artykuł o tym, że ludzie piszący tak głupie komentarze są upośledzeni umysłowo.
Spowodowane jest to tym ,że w dziecinnstwie byli wykorzystywani seksualnie, bici , oraz rodzicie nakłanali ich do spożywania własnego kału. Ich emocje są stłumione dlatego muszą wyszaleć sie w internecie i troszke pop🤬lić głupoty.

@lone_wolf - Ty w trollowaniu osiągnąłeś maksymalne extremum.