👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Xclkx123 napisał/a:
Magicy wyjaśniają sztuczki w śmieszny sposób
W śmieszny sposób to ci ten temat do sucharów wyp🤬olą

Niezwyciężony napisał/a:
W śmieszny sposób to ci ten temat do sucharów wyp🤬olą
Metodą do sucharów przez odbyt autora.
K🤬a na c🤬j wrzucasz dwóch azjatyckich homo-kuglarzy. Załóż sobie konto na c🤬j wie czym i więcej tu nie przychodź!
Pajan napisał/a:
Oszuści a nie "magicy".
zgadza się, jest tylko jeden magicy...

Halman napisał/a:
zgadza się, jest tylko jeden magicy...
Ale ty wiesz, ze temu magikowi bardziej sztuczka nie wyszła, niż tym skośnookim pedałom?
Dlatego nie oglądam i nie nawidzę tych oszustów bo to nic innego nie ma.

Tak czytam wasze komentarze i ubolewam że dzieciarnia nie zap🤬la do szkół...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie