👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Żaden fake. Też miałem wczoraj identyczną sytuację tylko, że z Ronaldinho, ale zapomniałem nagrać.

Uderzenie Zindana to spodziewałem się, że z dynki komuś wyjebie znowu. Zawiodłem się...
Reklama okularów, bile zawsze ustawiane w takiej samej pozycji, uderzenia ćwiczone milion razy, aż się uda, każdy może tak zrobić, wystarczą tylko czas i chęci

Jestem expertem bo dwa razy już grałem w bilard z czego raz online ... TO FAKE
))
Dziękuje dobranoc

Dziękuje dobranoc

To reklama więc pewnie nagrywali 100 razy moment samego uderzenia przy stole aż w końcu się udało
Ot wielka sztuka. Wystarczy dobre ułożenie bil.

zauważyłem że im bardziej nagranie wygląda amatorsko i im bardziej operatorowi kamery trzęsą się ręce tym bardziej filmiki takie i podobne są ustawione

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie