👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Probowal juz ktos ten dlugopis intertkry dla dzieci? Jestem ciekaw opinii
chorym napisał/a:
Probowal juz ktos ten dlugopis intertkry dla dzieci? Jestem ciekaw opinii
Może nie być dobry, plastik jest twardy, możesz sobie zęba ukruszyć.
homorek napisał/a:
Na JBZ było wcześniej.... tania podjebka.
No nie zesraj się. Bo ta twoja patusiarnia to sam original content i każdy z sadola tam siedzi.
Kiedy będzie logowanie na sadola przez profil zaufany?
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Możesz nagrać jeszcze jeden filmik, w którym mówisz jakiego typu jest ten długopis ?

Noside napisał/a:
No nie zesraj się. Bo ta twoja patusiarnia to sam original content i każdy z sadola tam siedzi.
Spoko nie zesram się , bo materiał zj🤬y a ty zesrania nie warty.
homorek napisał/a:
Spoko nie zesram się , bo materiał zj🤬y a ty zesrania nie warty.
Tak zj🤬y, że dostał 400 piw. Krytyk filmowy k🤬a...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie