👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
pomysł przedni, ale całkiem bezużyteczny
Chwała ludziom, którzy mają odwagę myśleć inaczej.
Dzięki nim nie siedzimy do dziś na gałęziach.
jak to nie wiesz jak ? już pewnie waliłeś konia przy matce śmiejąc się jej w twarz i patrząc w biały monitor

Gorzej jak cie dziewczyna nakryje jak trzepiesz gruche do bialego ekranu jak jakis stevie wonder.
A zapomnialem, nie mam dziewczyny.
A zapomnialem, nie mam dziewczyny.
dobre, a zastosowanie np faktycznie w biurze, dla osób pracujących z danymi wrażliwymi, filtry oferowane dziś dają tyle, że nic pod kątem nie widać, ale to - robione oczywiście nie metodą chałupniczą tylko profesjonalnie, za pomocą dokładanego filtra - byłoby dużo lepsze
Hmmm... specjalny filtr wieszany na monitor, powodujący, że nic nie widać, do tego okulary w komplecie. Dobre dla księgowości, analityków itd.

Hmmm... specjalny filtr wieszany na monitor, powodujący, że nic nie widać, do tego okulary w komplecie. Dobre dla księgowości, analityków itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie