👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

MaszSziwe? napisał/a:
Chodzi mi o to ,że się z niego śmieją ,ale dużo do śmiechu tu nie ma:/ Miał wady i zalety jak każdy człowiek a jedną z tych wad było wiesz co ^^
to, ze wyskoczyl przez okno? : D
faktycznie, dosc istotna "wada"
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

MaszSziwe? napisał/a:
Chodzi mi o to ,że się z niego śmieją ,ale dużo do śmiechu tu nie ma:/ Miał wady i zalety jak każdy człowiek a jedną z tych wad było wiesz co ^^
Fakt, to jest smutne. Smuci mnie, że człowiek, który uchodzi za istotę rozumną, może naćpać się tak, żeby wyskoczyć przez okno. Magik kwalifikuje się do nagrody Darwina. Co z tego, że zostawił po sobie kawał dobrego rapu, skoro zginął jak idiota.
I nie pieprzcie mi bzdur w stylu: "On miał ciężkie życie, dlatego ćpał!". Życie jest ciężkie, wiem o tym, jednak narkotyki jeszcze nikomu nie pomogły i problemy nie są tutaj żadnym usprawiedliwieniem. Ćpun zawsze będzie dla mnie kretynem i kropka.

Esham
Rozumiem, a więc twierdzisz że Magik miał schizofrenię dlatego że się zabił. Nabawił się jej podczas procesu umierania co wpłynęło na jego dalsze życie tak? Wytłumacz mi ten mechanizm bo odkrywamy chyba właśnie tajemnice życia po życiu...
Rozumiem, a więc twierdzisz że Magik miał schizofrenię dlatego że się zabił. Nabawił się jej podczas procesu umierania co wpłynęło na jego dalsze życie tak? Wytłumacz mi ten mechanizm bo odkrywamy chyba właśnie tajemnice życia po życiu...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie