👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przejadły się te żarty od Magiku, daliście już upust debilizmu starczy.

przećpał... no to bardzo ciekawe stwierdzenie. Pewnie nie każdy z was wie że marihuana ma tendencje do pogłębiania chorób psychicznych. Magik mógł nawet o tym nie wiedzieć. Jak coś w Tobie siedzi to pod wpływem palenia może się rozwinąć. Magik nie mógł z tym żyć i wybrał co wybrał. Nie wasza sprawa albo bardziej po ludzku - ch**j Cię to boli.

Wybitny...to był Frank Sinatra
nie jakiś młokos o którym nawet nie słyszałem, szkoda rodziny. Tak to jest jak się pali gówno i robi z mózgu jajecznicę, palcie ale nagrywajcie swoje ostatnie skoki no i wstawiajcie filmiki na sadistic.pl będą lecieć piwka hehe

Ja pier.dole , wez moze wpierw poczytaj ? bo przecpal ? jaki przyglup z Ciebie , jaka banda dzieciakow z was , kur.wa obrazac goscia co nie zyje ? widac jakie ty masz problemy w zyciu , dzieciak pewnie 15 lat i podnieca sie za klawiatura , z kazdym takim obrazkiem obrazajaca osobe nie zyjca , spada wasz poziom , nie wiem po ile wy macie lat , kur.wa banda gowniarzy...

[Magik] napisał/a:
Ja pier.dole , wez moze wpierw poczytaj ? bo przecpal ? jaki przyglup z Ciebie , jaka banda dzieciakow z was , kur.wa obrazac goscia co nie zyje ? widac jakie ty masz problemy w zyciu , dzieciak pewnie 15 lat i podnieca sie za klawiatura , z kazdym takim obrazkiem obrazajaca osobe nie zyjca , spada wasz poziom , nie wiem po ile wy macie lat , kur.wa banda gowniarzy...
Nie wiem do kogo to kierujesz, ale zakładam że m.in. do mnie. A więc odpowiem.

*Na portalu Sadistic.pl nie cenzuruje się przekleństw.
*Na portalu Sadistic.pl nie ma świętości, a z osób zmarłych śmiać się można (szczególnie jak dopełnili żywota w idiotyczny sposób).
*Na portalu Sadistic.pl również obowiązują zasady pisowni polskiej, a mając te 32 lata powinieneś to wiedzieć.

Jak mnie pamiec nie myli, to Bill Hicks mial bardzo smieszny rant na temat cwiercmozgow skaczacych z okien.
''We lost a moron! Let's celebrate!''
''We lost a moron! Let's celebrate!''
Zaciekawił mnie ten temat, bo nawiązuje do filmu który mi się zajebiście podobał.
Faktycznie część osób ma rację, że porównywanie dobrego dzieła do jakiegoś skaczącego magika to chamstwo
Faktycznie część osób ma rację, że porównywanie dobrego dzieła do jakiegoś skaczącego magika to chamstwo

lapps napisał/a:
jesli magik tak naprawde zabil sie z powodu depresji, to wtedy dokladnie to powiedziales.
Nie. Powiedziałem, że Magik kwalifikuje siędo nagrody Darwina, jeżeli wyskoczył przez prochy. Jeżeli wyskoczył przez schizofrenię, powiedziałem, że nie pierwszy i nie ostatni wariat odebrał sobie życie. Jeżeli odebrał sobie życie tak po prostu, to powiedziałem, że to również zasługuje na słowa krytyki. Ponownie proszę o nie przeinaczanie moich wypowiedzi.
lapps napisał/a:
no ta, bo kretyn to typowy przyklad osoby wartosciowej, ktora moze wiele osiagnac
Jeśli naprawdę wszystko musi być wykładane Ci tak łopatologicznie, to proszę. Mówiąc "ćpun zawsze będzie dla mnie kretynem" miałem na myśli idiotyzm jaki płynie z jego działania. Ryzykuje on swoje zdrowie, życie fizyczne, psychiczne oraz rodzinno-społeczne, dla kilku chwil "jazdy". I tak, może on nadal być wartościowym człowiekiem i zarazem kretynem, który sam prosi się o kłopoty i zawalenie całego świata.
Ponownie przytoczę tutaj Riedla, którego cenię, uwielbiam jego twórczość, ale zarazem miałbym ochotę naprać mu po gębie i nakopać do dupy, za te pieprzone prochy. Jest on bardzo dobrym przykładem w naszej dyskusji. To dlatego przytaczam jego przykład ponownie.
Ach i jeszcze: "kretyna" użyłem tutaj jako określenia, któremu nadano już dzisiaj inne znaczenie, czyli kogoś postępującego głupio, nierozsądnie, nieroztropnie delikatnie mówiąc. Kiedyś "kretynizm" był pojęciem stosowanych dla określenia schorzeń psychicznych, jeżeli dobrze pamiętam.
A co do twojego wykładu na temat "mądrego" brania narkotyków, to rozumiem, że wszystko to praktykowałeś na sobie, że są to wrażenia empiryczne, tak? Jeżeli nie i znasz to tylko z lektury bądź innych źródeł, to takie informacje ciężko jest poddać weryfikacji i nie masz prawa wypowiadać się na ten temat, tak jak to zabroniłeś mi.
A, jeszcze jedno: Nie, nie pijam alkoholu, jestem abstynentem. Alkohol obniża wydolność organizmu, co przy treningach jest wysoce niepożądane.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie