Jestem ekspertem. Te zdjęcia przedstawiają dwie różne osoby.
Dziękuję.
Dziękuję.
Nabijacie się z tego gościa na każdym kroku a jak leci kawałek Paktofoniki to każdy jest Bogiem?!
Żal mi was - jesteście słabsi od niego gówniarze.
Żal mi was - jesteście słabsi od niego gówniarze.
@up ja się z niego nie śmieje jego rap był najwyższych lotów

podpis użytkownika
Lubię gify
a kto ci synku dal prawo do wrzucania jego osobistych zdjec(legitymacja sprzed x lat) chcesz sie k🤬a dorobic piwek na kims??? h🤬j ze skoczyl w przestrzen-wazne ze wniosl cos do muzyki-cos co kazdy zna, jego beda pamietac pokolenia ...
a ciebie kto zna ? seba z podworka?
podpis użytkownika
nic nie ma i nic nie bedzie
kombbatant napisał/a:
a kto ci synku dal prawo do wrzucania jego osobistych zdjec(legitymacja sprzed x lat) chcesz sie k🤬a dorobic piwek na kims??? h🤬j ze skoczyl w przestrzen-wazne ze wniosl cos do muzyki-cos co kazdy zna, jego beda pamietac pokolenia ...
oh, nie jestem kurewką która goni za piwami których nawet nie mogę otworzyć, spokojnie. Nie wrzucałem nic, tylko podlinkowałem, to co ktoś zrobił i tak samo umieścił.
Możesz tutaj znaleźć masę filmów, zdjęć. Większość o wiele bardziej osobiste, związane nawet z bezczeszczeniem ciał po śmierci itp. Nie trafiłeś tutaj pierwszy raz, trochę dystansu.

kombbatant napisał/a:
wazne ze wniosl cos do muzyki-cos co kazdy zna, jego beda pamietac pokolenia ...
Hip-hop to nie muzyka, tylko recytacja wierszyków do c🤬jowego beatu. Nie będą pamiętały o nim pokolenia, bo już teraz są ludzie, którzy nie kojarzą The Beatles, to co dopiero jakiegoś kolesia, który jest znany, bo się zabił?