Analogicznie:
- Jaką muzykę tworzą czarni z gett?
- Rap z dodatkiem "e".
PS:
Proszę nie karmić trolla z pierwszego komentarza.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Jaką muzykę tworzą czarni z gett?
- Rap z dodatkiem "e".
PS:
Proszę nie karmić trolla z pierwszego komentarza.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

To nie wiesz, że na tym portalu nie wolno się śmiać z magika? Hejterzy Cię zaraz zjedzą. Chociaż czekaj...Palił marihuane, więc pewnie był lewakiem, skoro był lewakiem to pewnie też pedałem, a skoro był pedałem to pewnie głosował by na palikota... ok można się śmiać. (małe podsumowanie myślenia większości uRZytkowników sadola)
@up
Można. Chodzi o to, że debil palenie trawy nazywa ćpaniem.
Fazi
Pih
Można. Chodzi o to, że debil palenie trawy nazywa ćpaniem.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Jarał non stop to mu poryło banie. Znam ludzi którzy jarają parę lat dzień w dzień i sami przyznają że trochę im zrobiło burdel po kopułą. Pewnie się zaraz zlecą gimnazjaliści co palą raz na miesiąc i powiedzą że zioło jest mniej szkodliwe niż kawa i herbata.

Cieszę się że magik skoczył z okna sam. Bo wcześniej próbował zrobić to wraz z swoim małym synkiem, koleś miał nierówno pod sufitem a dragi tylko pogorszyły jego stan psychiczny. Debilom biorącym go za idola szczerze gratuluję wyboru
,,Media gloryfikują słabych i przegranych, reasumując -chcesz być sławny, weź się zabij''

magik to gówno, jakiś hiphopers śpiewający o trudnym życiu na ławce pod blokiem i przyjmowaniu w dupkę pałki policjanta