👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy to może zrewolucjonizować wszystko co związane z magnesami, napędem magnetycznym itp?

Nie wiem, ale z tego co wiem to chyba tworzy się z tego taśmy ferro magnetyczne do kaset VHS itp.

Cytat:
Czy to może zrewolucjonizować wszystko co związane z magnesami, napędem magnetycznym itp?
Coś Ty to już jest staare że hoho a nic jeszcze nie wymyślili, dostałem kiedyś trochę tego za dzieciaka, ale radości było.

PCmaniak napisał/a:
hmmm,to zupełnie jak z twoją starą![]()
Całe szczęście, że Ciebie matka miała w podstawówce i jeszcze jest całkiem jędrna. Swoją drogą, to patrząc na nick nie dziwne, że gustujesz w antykach

#HondaH
Wydaje mi się, że za małolata pytając gościa jak to zrobił, mówił coś o magnetyku rozpuszczonym w spirytusie
Wydaje mi się, że za małolata pytając gościa jak to zrobił, mówił coś o magnetyku rozpuszczonym w spirytusie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie