Wyjdź przed klatkę.
Może i pod twoim blokiem nap🤬lają się magowie...
dałbym dwa piwa ale nie można.
Sprawdziłem.
"Wyjdź z domu, idź na stadion, może na sektorach nap🤬lają się magowie". Mam nadzieję, że doczekam czasów, kiedy do tego bydła będzie można zgodnie z prawem strzelać ostrą amunicją
Te pjetja nie pasuje Ci to możesz iść na siatkówkę .
Ps: kozak derby
zerwikaptur napisał/a:
Te pjetja nie pasuje Ci to możesz iść na siatkówkę .
Ps: kozak derby
No tak, po co wojny, kiedy na zwykłym meczu można stracić oko...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
@Nietzsche aaaameeeennnnn...
dlaczego przez tyle lat Polska nie uporała się z tym bydłem? komu ze świata polityki zależy, żeby oni byli? nawet wasz ukochany PIS nic z nimi nie robi
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
A to tak się gra w dwa ognie.
Na moje, to w tym momencie powinna nastąpić przerwa w meczu, wjazd policji, kamery są. Wyciągnąć "artylerzystów", wp🤬lić zamknąć i oskarżyć o próbę zabójstwa. Następnie na lata do pierdla i niech się tam dymają jak lubią.
Wersja lepsza, choć dziś by się nikt nie odważył.. postawić snajpera i niech tez sobie postrzela
Banda c🤬li, Nieważne czy lechiści, tumulce czy arkowcy. Po przegranej Arki z Pogonią, kibice-patrioci poup🤬lali lusterka w autach zaparkowanych na ulicy na mojej dizelnicy. Pewnie lusterka prowokowały. Niby Witomino arka arka nigdy nie zostaniesz sam, Polska dla Polaków, a mieszkańcom rodzimego miasta taką c🤬jnię odp🤬lają. To są te same sp🤬oliny co rzucają racami, i te same genetyczne niedojeby przez których nie chodzę na mecze. Chętnie poszedłbym z córką, ale się k🤬a wstydzę tego cywilizacyjnego gówna jakim są kibole.
Decydentom pasuje taki stan rzeczy, bo jak kibice narozp🤬alają, to trzeba naprawić, ogłosić przetarg, a zwykły Kowalski to się pałuje z ubezpieczycielem a jak nie ma ubezpieczenia to szkody usuwa na swój koszt. Gospodarka się kręci-profit.
haaha piwo za sam opis stary :] drętwota!
zerwikaptur,dzięki za dobre rady. ale zostane przy piłce,mecz oglądałem w tv a gdybym chciał posiedzieć z bydłem w oborze,to poszedł bym na stadion....
Nowy turniej magiczny wraca
Możecie sobie p🤬lic ze bydło itd ale na całym świecie tak wygadają trybuny.
Czy to Europa czy Ameryka Południowa itd i nikt tego nie zmieni ot co
Londyńskie derby w tym roku też nie były teatrem a przecież tam ponoć jest kulTurka na trybunach .
Ultrasssss