większość meczy futbolu tak się zaczyna, hymn przelot samolotów lub śmigłowców i fajerwerki.
rockface123 napisał/a:
@IRONiczny to my mamy lotnictwo? :O pewnie jakieś samoloty z pierwszej wojny światowej
Chciałem napisać długi i merytoryczny komentarz, ale do Waszych opinii brakuje mi słów. Takich jak Ty (z grzeczności przymuszonej pisze z dużej) nam tu nie potrzeba, leć lizać osmolone patelnie amerykańskiej inkwizycji.

Potrafią się bawić, stać ich na to, bo codziennie dodrukowują setki tysięcy nowych dolaróffff.
sulodar napisał/a:
Przynajmniej oni mają do niego jakiś szacunek, spróbuj teraz kogoś z gimbazy spytać czy wie czym jest Mazurek Dąbrowskiego
P🤬lisz, że nie wiedzą... W święta się dowiedzą

xXDoggXx napisał/a:
wybacz ale sobie chyba jebnę w łeb bo
mój poziom przekracza już wszelkie dopuszczane normy których ja nie potrafię ogarnąć swoim na pewno prostackim móżdżkiem :/
Pozwól, że przyznam ci rację.

IRONiczny napisał/a:
Właśnie widzieliście B2 spirit czyli samolot o wartości większej niż całe nasze lotnictwo, dziękuję, do widzenia
Mamy dar !!!
Właśnie widzieliśmy niewidzialny nawet dla radarów samolot...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
szkoda że nie zrzucił Bomb
a swoją drogą czy tam grała jedna drużyna że cały stadion na czerwono ?

IRONiczny napisał/a:
Właśnie widzieliście B2 spirit czyli samolot o wartości większej niż całe nasze lotnictwo, dziękuję, do widzenia
Same posiadane przez F-16 są warte pewnie ponad połowę tego co B2 Spirit, no ale jak się chce hejtować to szczególnie dobrym do tego polem jest coś polskiego...
Cena tego samolotu (bez uzbrojenia) to 2mld$, za 1,5mld$ można całkowicie zlikwidować analfabetyzm na świecie
@EdmundKemper
cena to ok 2 do 2.5mld$ za sztukę, dolicz do tego koszt utrzymania i modernizacje, koszt wzrasta do astronomicznych kwot, to nie był hejt na Polska Armię, ale próba ukazania dysproporcji w kosztach, wydatkach i o ile są potężniejsi od nas
cena to ok 2 do 2.5mld$ za sztukę, dolicz do tego koszt utrzymania i modernizacje, koszt wzrasta do astronomicznych kwot, to nie był hejt na Polska Armię, ale próba ukazania dysproporcji w kosztach, wydatkach i o ile są potężniejsi od nas
cena b2 nie została ujawniona, zawyżał ją fakt, iż maszyn tych powstało kilka(naście?), grunt, że to jedna z najdroższych i najmniej użytecznych zabawek USA (współczynnik jakość/cena niski)
Widze że polaczki biedaczki juz sie spinają, tylko im pozazdroscic milosci do wlasnego kraju i poszanowania dla hymnu, no i przypatrzcie sie na ten samolot bo mozecie go rozpoznac jak bedą robic porzadek z naszą polszą
IRONiczny napisał/a:
Właśnie taki samolot zestrzelili Serbowie bo nie wiedzieli że jest niewidzialny dla radarów , dziękuję , do widzenia.Właśnie widzieliście B2 spirit czyli samolot o wartości większej niż całe nasze lotnictwo, dziękuję, do widzenia