👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten hymn jest tak nudny... Tylko Jimi Hendrix wiedział jak należy go wykonać.
Właśnie widzieliście B2 spirit czyli samolot o wartości większej niż całe nasze lotnictwo, dziękuję, do widzenia

@IRONiczny to my mamy lotnictwo? :O pewnie jakieś samoloty z pierwszej wojny światowej
Rems napisał/a:
jak dzieci, cieszą się że samolot przeleciał.
Oj głupi jesteś. Ten samolot można zobaczyć na żywo tylko w dwóch sytuacjach. Pierwsza to taka jak z filmiku , druga to jak cie bombarduje ... chociaż w sumie podczas bombardowania też go nie zauważysz

Koniec Świata napisał/a:
Ten hymn jest tak nudny... Tylko Jimi Hendrix wiedział jak należy go wykonać.
Przynajmniej oni mają do niego jakiś szacunek, spróbuj teraz kogoś z gimbazy spytać czy wie czym jest Mazurek Dąbrowskiego

i tak już żyją grubo ponad stan i większości mają kredyty po 50 lat spłacania...ale co tam!
A teraz wyobraźmy sobie, że taki stadion nagle staje się jak słynne wierze WTC

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie