Majowie nauczyli nas, że jeśli czegoś nie skończysz to to jeszcze nie koniec świata.
Pozdro dla kumatych
B................t
2013-11-26, 8:40
W sumie dobre ale za czcionkę to kaktus w dupala.
GKC
2013-11-26, 8:40
Morał z tego taki, że na dokończenie planu Adiego jest jeszcze czas
podpis użytkownika
Ajaje kokodżambo
S................s
2013-11-26, 9:14
"Pozdro dla kumatych"? A co, chciałbyś w końcu jakiegoś poznać?
Z................h
2013-11-26, 9:20
@GKC: Jak chcesz dokończyć plan pedzia z wąsem to w pierwszej kolejności zabij jakiegoś Polaka. Proponuję ciebie.
D................e
2013-11-26, 10:20
Zarammoth napisał/a:
@GKC: Jak chcesz dokończyć plan pedzia z wąsem to w pierwszej kolejności zabij jakiegoś Polaka. Proponuję ciebie.
Kilku Polaków za duza ilosc Żydów to nie taka zła cena. Tymbardziej, ze szansa na to, ze tymi Polakami beda pedaly czy inni rurkowicze albo ciapaci imigranci jest dosyc duza.
@up
Ciapaty fallus czy inne emigranckie ścierwo nigdy nie będzie Polakiem!
Hitler nie zabił 'kilku Polaków'. Rozj🤬 nam wszystko, dlatego w Polsce jest jak jest.
@up
3 lata okupacji niemieckiej to nic w porównaniu z tym co komuniści robili bezpośrednio po wojnie i w późniejszym czasie. O tym się w szkołach nie uczy, to przez czerwonych w Polsce "jest jak jest". Polecam książki Leszka Żebrowskiego, na yt też są jego wykłady jeżeli literki kolą w oczy.
B................z
2013-11-27, 18:09
W tym roku już nie będzie końca świata.
Za rok mają być.
r................l
2013-11-27, 18:16
Nie wiem jakim idiota trzeba byc zeby nie wiedziec o co chodzi...Co to jest k🤬a facebook ?...
leBigMac, miałem nadzieję pod tym napisać prośbę, żeby znowu nikt nie zaśmiecił tym debilem z wąsami, ale już wstawiłeś, więc c🤬j będzie jak zwykle ten sam "top koment" pod każdym poj🤬ym "pozdro dla kumatych"
PS niedorozwój z IQ 40 zajarzyłby o co chodzi. Skończcie dodawać ten tekst, bo nudne(no i wywołuje tego wąsala).
l................c
2013-11-27, 22:25
kkndkkndkknd napisał/a:
leBigMac, miałem nadzieję pod tym napisać prośbę, żeby znowu nikt nie zaśmiecił tym debilem z wąsami, ale już wstawiłeś, więc c🤬j będzie jak zwykle ten sam "top koment" pod każdym poj🤬ym "pozdro dla kumatych"
PS niedorozwój z IQ 40 zajarzyłby o co chodzi. Skończcie dodawać ten tekst, bo nudne(no i wywołuje tego wąsala).
Właśnie to jest tak c🤬jowe że aż fajne. Wk🤬ia mnie zaś nagonka na BongMana, która jest na tej samej łańcuszkowej zasadzie - jeden od drugiego podłapuje.
Swoją drogą masz dobry nick pod warunkiem że chodzi o kknd 2 crossfire

Młodzi nie zrozumiejo.
wyp🤬alać z kwejkowymi mądrościami
D................e
2013-11-28, 8:54
HiSpect to teraz powiedz wlascicielowi sadistica zeby wyp🤬alal bo jest on takze wlascicielem kwejka.
Pozatym skoro wiesz, ze toz kwejka to musisz przegladac kwejka wiec sam po sobie cisniesz kwejkowy gimbusie.