Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2024-03-16, 20:27 4
How you are?

Ok!

Zgłoś
nowynick 2024-03-16, 20:43 12
smc napisał/a:

How you are?
Ok!

Bo to obruch tam tak powiedzieć. Jakby w Polsce znajomych pytać "jak u ciebie?" to była by litania o: chorobach, kosztach życia, problemach rodzinnych a na końcu awantura o bieżące wydarzenia polityczne
Zgłoś
twoja_stara_na_gangbangu 2024-03-16, 21:24 25
tylko nie dzwoń na 911 bo zbankrutujemy xd
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-16, 22:24 2
K🤬a ze śniegu wyskoczył jakiś hobbit, myślałem że to dziecko a to dorosły hobbit z p🤬dą prosto ze Śródziemia. Też bym się wystraszył na miejscu typa. Nie dziwota że spadł.

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
turor 2024-03-16, 23:00 1
Wyobraziłem sobie, że to kura a nie kobieta.
I zachowanie pasuje
Zgłoś
Payan 2024-03-16, 23:34 1
nowynick napisał/a:

Bo to obruch tam tak powiedzieć. Jakby w Polsce znajomych pytać "jak u ciebie?" to była by litania o: chorobach, kosztach życia, problemach rodzinnych a na końcu awantura o bieżące wydarzenia polityczne

Wygraleś. skrzynkę browara wirtualnego.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-03-17, 1:46
A baba na końcu zrobiła to, co umie najlepiej: sp🤬oliła

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
opeekxdd 2024-03-17, 2:20 5
K🤬a... Kto się tak nie sp🤬olił z drzewa za dzieciaka, tak że mu oddech odjęło, to niech pierwszy kamieniem rzuci.
Zgłoś
A................o 2024-03-17, 3:56 4
opeekxdd napisał/a:

K🤬a... Kto się tak nie sp🤬olił z drzewa za dzieciaka, tak że mu oddech odjęło, to niech pierwszy kamieniem rzuci.

Widocznie byłeś fajtlapą bo za młodu z kolegami wchodziliśmy na nie jedno drzewo i jakoś nikt z niego nie spadł.
Zgłoś
loky 2024-03-17, 8:44 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Widocznie byłeś fajtlapą bo za młodu z kolegami wchodziliśmy na nie jedno drzewo i jakoś nikt z niego nie spadł.

Taki twardziel byłeś by teraz z miękkimi fajami na sadolu siedzieć?
Zgłoś
polakwrocek 2024-03-17, 9:21
Żeby mieć somsiada pod ręką do przytrzymania drabiny i nie skorzystać -.- ...
Niektórzy rodzą się debilami, inni obierają tą drogę.
Zgłoś
elim 2024-03-17, 14:22
Miałem kiedyś podobną sytuację, też wychodziłem w zimie po drabinie która się ześlizgnęła i noga wpadła mi pomiędzy szczeble, nie złamałem jej ale tak przyj🤬em że przez kilka tygodni ledwo chodziłem i bolało jak cholera.
Zgłoś
dr.lecter 2024-03-17, 20:54
"Amerykańskie mam talent."

3 x na tak!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-18, 12:06 2
Daleko mu do mistrza majsterkowania

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie