👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up?
A czemuż to? Generalnie to fajnie od czasu do czasu zobaczyć jaki poziom reprezentuje dzisiejsza młodzież... No, może nie dzisiejsza, ale w miarę "świeża".
A czemuż to? Generalnie to fajnie od czasu do czasu zobaczyć jaki poziom reprezentuje dzisiejsza młodzież... No, może nie dzisiejsza, ale w miarę "świeża".

Tak się reklamuje kolonie dla chorych umysłowo. Dałbym piwo, ale autor chyba ciut za młody, nawet na wirtualne.

Szkoda że Sobie gipsu nie posypal... co tu dużo mówić... Debil

proszę Cię usuń konto z sadola i przegryź sobie kabel od netu, twoim kolegom z filmiku też i na wszelki wypadek poprzegryzaj wszystkim w całej swojej wiosce.

Odświętny obrusik i wadliwy gimbus z zespołem, znaczy się z kolegami...
Cool...
Najzabawniejsza chyba była w tym filmiku mąka

Najzabawniejsza chyba była w tym filmiku mąka

Tak mi się przypomniało (w sumie chodzi mi o początek z tego filmiku)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie