👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po napisach na kamizelkach i krzykach wydaje sie że to portugalia/hiszpania...wtf? myslałem że taki poziom sk🤬ysynstwa to tylko w rosji/ukrainie

na harda z tym!Nie wiedzialem, ze pilkarze Farselony dorabiaja w polucji
m_p napisał/a:
po napisach na kamizelkach i krzykach wydaje sie że to portugalia/hiszpania...wtf? myslałem że taki poziom sk🤬ysynstwa to tylko w rosji/ukrainie
portugalski lub hiszpański to języki urzędowe chyba wszystkich krajów Ameryki Południowej... wyciągnięcie wniosków z tego faktu pozostawiam Tobie do przemyślenia
Angel napisał/a:
wina kierowcy oczywista
Bez dwóch zdań. Mógł jechać 10 mniej.

Przez ten gif pod filmikiem myślałem, że mi jakieś muszki po ekranie chodzą.
za taką nieodpowiedzialną jazdę ten kierowca powinien zostać zabity na miejscu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie