Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Makak po seczuańsku
BigLebovsky • 2025-03-16, 12:34
W dzisiejszym odcinku kącika kulinarnego przedstawiam bardzo proste danie -potrzebujemy ognisko, małpę i starą babę która to przygotuje. Oczywiście w PL są problemy z małpami dlatego możecie ją zastąpić małym dzieckiem, a rolę starej baby zawsze może przejąć wasza matka! Miłej niedzieli.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
0_rafiks_0 2025-03-16, 14:15
BigLebovsky napisał/a:

Oczywiście w PL są problemy z małpami dlatego możecie ją zastąpić małym dzieckiemj.

Smiechom nie bylo konca
Jaki ty jestes glupi xD
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-16, 14:23 3
Ale w Polsce też nie ma problemów z małpkami.
Wystarczy zapytać pierwszego lepszego budowlańca wychodzącego z Żabki o 7 rano.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-16, 14:48 3
0_rafiks_0 napisał/a:

Smiechom nie bylo konca
Jaki ty jestes glupi xD

To wszystko na co cię stać?! Nie potrafisz mocniej shejtować? To słabo synu. Gdyby cię ojciec porządnie nap🤬lał kablem z żelazka może by z ciebie byli ludzie -a tak c🤬j! Chodząca p🤬da pisząca "xD". W dupe sobie wsadź swoje iks de

podpis użytkownika

Zgłoś
Jarazz 2025-03-16, 15:15 1
Tym razem obyło się bez opony
Zgłoś
TOMASZ1293 2025-03-16, 15:19 1
panar3 napisał/a:

Szkoda małpki, nie mogli wziąć cz🤬cha? Przecież to prawie ten sam gatunek... a nie na wymarciu tylko się plenią w milionach c🤬j wie po c🤬j. Co za barbarzyństwo i marnotrawstwo energii...

Widać nie są glupi po cz🤬chu mogłoby dojść do zatrucia np na aids
Zgłoś
januszbulina 2025-03-16, 16:07
ta baba ma większą i bardziej owłosioną łapę niż ja, a jestem przedstawicielem gatunku męskiego i nie jestem pedałem
Zgłoś
Crisko 2025-03-16, 16:33
Nie mogli zjeść jakiegoś psa? Małpy wydają się być całkiem inteligentne, szkoda ich zabijać, wydają się mieć dość dobrze rokującą przyszłość na drodze ewolucji, kto wie, może nawet kiedyś się rozwiną na tyle że wybiją pasożytniczego homosapiens.
Zgłoś
Papix 2025-03-16, 16:34 1
K🤬a aż zglodnialem, dobrze, że już nie jestem wegetarianinem
Zgłoś
elim 2025-03-16, 17:03
Właśnie jem sobie filety z dorsza smażone w panierce, czym to się różni od tego co ta kobieta zrobiła na filmiku? Metodą przyrządzenia, ale jakby nie patrzeć dla niej ten makak to dla nas jak jakiś kurczak.
Zgłoś
rafalxp 2025-03-16, 17:52 1
Króla Juliana zeżarła co za wiedzma.
Zgłoś
homorek 2025-03-16, 18:33
Wojowniczka napisał/a:

Smacznego. Jestem zainteresowana kupnem małpki, rozglądałam się taki koszt to 30k więc dobrze się tam stołują nie ma co xd

Zobacz w żabce są dużo tańsze
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-16, 18:59
elim napisał/a:

Właśnie jem sobie filety z dorsza smażone w panierce, czym to się różni od tego co ta kobieta zrobiła na filmiku? Metodą przyrządzenia, ale jakby nie patrzeć dla niej ten makak to dla nas jak jakiś kurczak.

Jedzcie dorsze -gówno gorsze. Było kiedyś takie powiedzenie.

podpis użytkownika

Zgłoś
Pawlogen 2025-03-16, 19:44
Mniam ......ja pierodole,
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-16, 19:58
solltys napisał/a:

Nie mogli zjeść jakiegoś psa? Małpy wydają się być całkiem inteligentne, szkoda ich zabijać, wydają się mieć dość dobrze rokującą przyszłość na drodze ewolucji, kto wie, może nawet kiedyś się rozwiną na tyle że wybiją pasożytniczego homosapiens.

Zanim one się rozwiną na tyle to albo my już będziemy po p🤬lac w kosmosie albo ludzie sami rozp🤬oli te planetę skoro bombki atomowe mamy.
Zgłoś
Konrad8044 2025-03-16, 20:15
Przy dzisiejszych cenach to będziemy łapać i jeść koty i psy tak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie