W dzisiejszym odcinku kącika kulinarnego przedstawiam bardzo proste danie -potrzebujemy ognisko, małpę i starą babę która to przygotuje. Oczywiście w PL są problemy z małpami dlatego możecie ją zastąpić małym dzieckiem, a rolę starej baby zawsze może przejąć wasza matka! Miłej niedzieli.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
BigLebovsky napisał/a:
Oczywiście w PL są problemy z małpami dlatego możecie ją zastąpić małym dzieckiemj.
Smiechom nie bylo konca
Jaki ty jestes glupi xD
Ale w Polsce też nie ma problemów z małpkami.
Wystarczy zapytać pierwszego lepszego budowlańca wychodzącego z Żabki o 7 rano.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
0_rafiks_0 napisał/a:
Smiechom nie bylo konca
Jaki ty jestes glupi xD
To wszystko na co cię stać?! Nie potrafisz mocniej shejtować? To słabo synu. Gdyby cię ojciec porządnie nap🤬lał kablem z żelazka może by z ciebie byli ludzie -a tak c🤬j! Chodząca p🤬da pisząca "xD". W dupe sobie wsadź swoje iks de
podpis użytkownika
Tym razem obyło się bez opony
panar3 napisał/a:
Szkoda małpki, nie mogli wziąć cz🤬cha? Przecież to prawie ten sam gatunek... a nie na wymarciu tylko się plenią w milionach c🤬j wie po c🤬j. Co za barbarzyństwo i marnotrawstwo energii...
Widać nie są glupi po cz🤬chu mogłoby dojść do zatrucia np na aids
ta baba ma większą i bardziej owłosioną łapę niż ja, a jestem przedstawicielem gatunku męskiego i nie jestem pedałem
Nie mogli zjeść jakiegoś psa? Małpy wydają się być całkiem inteligentne, szkoda ich zabijać, wydają się mieć dość dobrze rokującą przyszłość na drodze ewolucji, kto wie, może nawet kiedyś się rozwiną na tyle że wybiją pasożytniczego homosapiens.
K🤬a aż zglodnialem, dobrze, że już nie jestem wegetarianinem
Właśnie jem sobie filety z dorsza smażone w panierce, czym to się różni od tego co ta kobieta zrobiła na filmiku? Metodą przyrządzenia, ale jakby nie patrzeć dla niej ten makak to dla nas jak jakiś kurczak.
Króla Juliana zeżarła co za wiedzma.
Wojowniczka napisał/a:
Smacznego. Jestem zainteresowana kupnem małpki, rozglądałam się taki koszt to 30k więc dobrze się tam stołują nie ma co xd
Zobacz w żabce są dużo tańsze
elim napisał/a:
Właśnie jem sobie filety z dorsza smażone w panierce, czym to się różni od tego co ta kobieta zrobiła na filmiku? Metodą przyrządzenia, ale jakby nie patrzeć dla niej ten makak to dla nas jak jakiś kurczak.
Jedzcie dorsze -gówno gorsze. Było kiedyś takie powiedzenie.
podpis użytkownika
Mniam ......ja pierodole,
solltys napisał/a:
Nie mogli zjeść jakiegoś psa? Małpy wydają się być całkiem inteligentne, szkoda ich zabijać, wydają się mieć dość dobrze rokującą przyszłość na drodze ewolucji, kto wie, może nawet kiedyś się rozwiną na tyle że wybiją pasożytniczego homosapiens.
Zanim one się rozwiną na tyle to albo my już będziemy po p🤬lac w kosmosie albo ludzie sami rozp🤬oli te planetę skoro bombki atomowe mamy.
Przy dzisiejszych cenach to będziemy łapać i jeść koty i psy tak