👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Collier89 napisał/a:
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Decydowanie czy PiS czy PO, czy SLD, czy PSL to jak decydowanie które gówno jest smaczniejsze...
fieryangel napisał/a:
... które gówno jest smaczniejsze...
Albo, które mniej śmierdzi...
Sraczka u naszej oderwanej od koryta, pseudo opozycji coraz rzadsza widzę. Do wyborow szambo się zapełni

Kazde scierwo plujące na partie rządząca powinno dostać 25 lat ciężkiego łagru
Miles87 napisał/a:
Pieknie pisiorowi pojechali!! Gardzić antypolakami jak podczas powstania!!
Dokładnie, Tusk to jest dopiero prawdziwy Polak.
Mez napisał/a:
Za suskiego zawsze piwko nie to że z pisu ale za jego mądrość życiową.
racja bezalkoholowe podgrzane tyskie

Collier89 napisał/a:
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Nawet na sadolu będziesz się kłócić , który złodziej lepszy?
ellsworth napisał/a:
Oczywiście, że nie. W końcu to nie kto inny, tylko on dopytywał się o nazwisko carycy Katarzyny.
pb.pl/jak-miala-na-nazwisko-caryca-katarzyna-849812
Wy pisowskie z🤬by macie jedną odpowiedź na wszystko co się powie źle o waszej partii. ZA PO BYŁO GORZEJ
Wy pisowskie z🤬by macie jedną odpowiedź na wszystko co się powie źle o waszej partii. ZA PO BYŁO GORZEJ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie