📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Collier89 napisał/a:
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Kto mówi o głosowaniu na po? Tylko pisowiec się doczepi czegoś w tym filmiku. Albo dot. Tego filmiku
Ponad to, są inne partie albo niezależni kandydaci jak Pan Hołownia, na którego oddalbym głos gdybym nie byl człowiekiem trzeciej kategorii bo za granicą miwszkam. Piszę trzeciej, bo drugiej są pedały i inne Dziwactwa.tzn zaliczam się do obywdu grup.
Ja trochę śeplenię i pan Śuśki mnie nie lubi. Zapytałem go kiedyś publicznie. " Panie Śuśki czy pan wie że pis po angielsku też znaczy śuśki ?
Collier89 napisał/a:
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Platforma Obywatelska. Dobra, bo niemiecka!

Collier89 napisał/a:
No tak, bo można wybrać tylko PiS albo PO...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie