👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to musi być strasznie ciężkie.
Pistolet w pomieszczeniach używa się dlatego że jest on mały, lekki [stosunkowo] i wygodny. Taki że w razie czego w ułamku sekundy można byłoby się z nim odwrócić i zareagować, co z kilkukilogramowym długim na pół metra karabinem nie musi być takie łatwe wśród domowych lamp i zasłonek. Tutaj traci się na rozmiarach broni i jej praktyczności.
Tak przynajmniej było w CS'ie...
Pistolet w pomieszczeniach używa się dlatego że jest on mały, lekki [stosunkowo] i wygodny. Taki że w razie czego w ułamku sekundy można byłoby się z nim odwrócić i zareagować, co z kilkukilogramowym długim na pół metra karabinem nie musi być takie łatwe wśród domowych lamp i zasłonek. Tutaj traci się na rozmiarach broni i jej praktyczności.
Tak przynajmniej było w CS'ie...

Przeciez to bron z hollywoodu, nieskonczona amunicja akurat do poscigu w filmie akcji
a teraz hejty weźcie sobie wykreślcie wektory momentów bezwładności podczas wystrzału i wyjdzie wam, że magazynek doskonale tłumi odrzut swoją masą, bo jego bezwładność równoważy chyba nawet z zapasem odrzut, masa jest jednak też wadą jak ktoś wyżej napisał, waży tony

en.academic.ru/pictures/enwiki/65/Arty08.jpg
Nic nowego, jak widać. Ten trick był już wykorzystany w Lugerze P08.
Nic nowego, jak widać. Ten trick był już wykorzystany w Lugerze P08.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie