Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-29, 13:25 33
jakoś nie wiedzę sensu istnienia takiej broni
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 13:34 5
Po pierwszym zdjęciu myślałem, że fotoszop.

Zgłoś
~CanesPL 2013-07-29, 14:00 3
zypon napisał/a:

jakoś nie wiedzę sensu istnienia takiej broni

Nie musisz. Ważne, że operator widzi.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
kacper_IK160P 2013-07-29, 14:07 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 14:11 2
Idealna dla walk w zabudowaniach gdzie czasami zmiana magazynka oznacza zdobycie kluczowej pozycji przez przeciwnika. Nawet nie chodzi o moc obalającą ale raczej o sam element psychologiczny gdzie wróg niemal cały czas podczas operacji może być ostrzeliwany.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 14:15 1
nie lepiej jakieś uzi albo ingram
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 14:27
Przecież to jest tak nie wyważone, że się tym strzelać nie da.
Zgłoś
push3k 2013-07-29, 14:31 2
CanesPL napisał/a:

Nie musisz. Ważne, że operator widzi.

Ja tam specjalistą nie jestem, ale z tego co wiem, to, takich broni się w akcji, ani nie używa, ani tym bardziej nie używa się magazynków bębenkowych z tak dużą ilości nabojów i to jeszcze w takiej broni. Jest ku temu kilka powodów, ale nie będę się rozwijał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 14:32 6
A spawał to chyba jakiś Gruzin w garażu szwagra żony. Z pochodzenia Wietnamka. Zasypywanie gradem pocisków zostaw Hamerykanom, są w tym najlepsi. Totalna bzdura w stylu Rambo albo innych kiczowatych filmów. Dlaczego? Proste, jeśli kiedykolwiek trzymałeś w rękach pistolet to przyczep mu na "dupie" taki ciężar. Może w celach szkoleniowych zamiast siłowni, nic więcej.
Zgłoś
Marxe 2013-07-29, 14:35 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ElNino 2013-07-29, 14:35 6
To ten pistolet z filmów co jednym magazynkiem strzela przez 5 minut?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 15:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 15:13 1
W małych pomieszczeniach jak znalazł! piękny!! *_*
Zgłoś
chudy179 2013-07-29, 15:24 1
Potrzebuje takiego dużego magazynka bo nie używa ostrej amunicji:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem