Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za to spowodowali spadek wartości amerykańskich korporacji o ponad bilion dolarów, i wzrost kosztów życia każdego Amerykanina o 5.000 dolarów rocznie. Gratulacje!!! Konfederacja byłaby dumna
I wiesz to z TVNu?
Chętnie bym poczytała te wyniki "badań"....
[ Dodano: 2025-04-07, 23:54 ]
zmieni to jakość Waszego życia w Polsce
Może bardziej niż ci się wydaje. Kojarzysz Grubasa Gawła? Upasł się na kasie właśnie od Sorosów i USAIDów. WIele takich organizacji - Nigdy WIęcej, PAH - oni sprowadzili niesłąwnego Simona Mola - który zaraził HIVem 600 p0lek. Żyłyby do dziś, gdyby nie NGOsy. Ilu ludziom zniszczono życie za komentarz o Murzynach?

Za to spowodowali spadek wartości amerykańskich korporacji o ponad bilion dolarów, i wzrost kosztów życia każdego Amerykanina o 5.000 dolarów rocznie. Gratulacje!!! Konfederacja byłaby dumna
Słowo klucz KORPORACJE. Czyli ZŁO tego świata.
Reszty nie rozumiesz.
Trump spowodował, że miliony amerykanów sprzedało akcje korporacji i... kupiło pewniejsze choć niżej oprocentowane obligacje państwowe.
Bidet zostawił pustą kasę - samych martwych kont emerytalnych było ponad 15 milionów które ktoś okradał. O USAid nie wspomnę.
Żeby usa nie zbankrutowało trump musiał albo pożyczyć od lichwiarzy na 30% lub od społeczeństwa.
Wybrał pożyczkę tańszą od społeczeństwa.
A jak by to zrobił polskojęzyczny nierząd?
Słowo klucz KORPORACJE. Czyli ZŁO tego świata.
Reszty nie rozumiesz.
Trump spowodował, że miliony amerykanów sprzedało akcje korporacji i... kupiło pewniejsze choć niżej oprocentowane obligacje państwowe.
Bidet zostawił pustą kasę - samych martwych kont emerytalnych było ponad 15 milionów które ktoś okradał. O USAid nie wspomnę.
Żeby usa nie zbankrutowało trump musiał albo pożyczyć od lichwiarzy na 30% lub od społeczeństwa.
Wybrał pożyczkę tańszą od społeczeństwa.
A jak by to zrobił polskojęzyczny nierząd?
Kolejny konfederat z przedszkolnym podejściem do makroekonomii

Twój komentarz nie ma sensu bo albo kłamiesz albo nie wiesz o czym mówisz. Fox News to wiadomości i oni tam rzadko pokazują jakieś większe detale jeśli chodzi o rynek bo od zawsze wchodzą w dupe GOPowi. Fox Business to jest ich strona biznesowa na której cały czas relacjonują spadek giełdy tak samo jak w zakładce Business na stronie CNNu.
Śmiejesz się z niego że nie zna innych języków, a sam jesteś analfabetą który nie wie gdzie szukać danych giełdowych na stronach FOXa.
.
Jasne: tvinsider.com/1184858/fox-news-criticized-after-stock-ticker-removed-t...
Jasne:
Śmieszne jest to że teraz wszedłem na stronę Foxa i włączyłem stream. Akurat mówią o rynkach. Czyli podsumowując wyłączyli coś na pięć minut jednego dni kilka dni temu a Ty wpadasz w histerię która trwa do dzisiaj.
Swoją anty-Foxową histerią, nie różnisz się niczym od pro-Foxowych świrów którzy wieszczą koniec świata kiedy transiole biorą udział w kobiecych sportach i jakiś typ wygrwa gdzieś w ósmej lidze jakiś konkurs i robią z tego aferę na cały kraj przez tydzień.
Gratulacje.
Śmieszne jest to że teraz wszedłem na stronę Foxa i włączyłem stream. Akurat mówią o rynkach. Czyli podsumowując wyłączyli coś na pięć minut jednego dni kilka dni temu a Ty wpadasz w histerię która trwa do dzisiaj.
Swoją anty-Foxową histerią, nie różnisz się niczym od pro-Foxowych świrów którzy wieszczą koniec świata kiedy transiole biorą udział w kobiecych sportach i jakiś typ wygrwa gdzieś w ósmej lidze jakiś konkurs i robią z tego aferę na cały kraj przez tydzień.
Gratulacje.
Czyli fakt, że jednak miałem rację i wyłączyli pasek z notowaniami, Ci nie przeszkadza… dalej próbujesz racjonalizować. Czy jednak zbierasz się na odwagę i próbujesz mnie przeprosić, że bezpodstawnie mi zarzuciłeś kłamstwo?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie