Siemanko, filmik znaleziony na innej stronie (Kwejk), ale nie jest taki zły. Chłopaki dają bezdomnym drobne upominki, czyli tytułowo starają się wywołać u nich uśmiech. Więcej takich uczynków, a świat będzie lepszy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alonso napisał/a:
Bardziej by się uśmiechali gdyby jakaś laska zrobiła im loda.
Widzę, że ktoś wychodzi z inicjatywą
fibb
2013-06-13, 18:48
konto usunięte
2013-06-13, 18:57
KaOeNDeI napisał/a:
wszystko fajnie pięknie, bananek, woda i koszulka. tylko czy na pewno chodzi o uśmiech? czy o wyświetlenia na kanale YT?
Jesteś jak hejterski gimbus, który we wszystkim doszukuje się chęci zarobków i sławy.
Na pewno wydali spory kawał kasy na koszulki, coś słodkiego itp. po to, żeby zarobić jakieś grosze na wyświetleniach tego filmu.
Dajcie spokój...
konto usunięte
2013-06-13, 19:24
Pomysł ściągnięty, ale to powiedzieli już tak czy owak. Druga sprawa, w oryginale jakoś było widać te uśmiechy tutaj nie za bardzo jak by się krępowali kompletnie podejść i normalnie porozmawaić .. troche żal , mają odwagę robić taką akcję ale nie mają odwagi zrobić tego należycie.
I tak swoją drogą, jak oni się domyślają kto jest bezdomny a kto nie? Niektórzy chodzą jak obdarciuchy i mają mieszkania socjalne czy też taki obdrapany i menelski styl życia. Ale co dalej ? Podejdzie do ludzi którzy tak wyglądają i - sory jesteś bezdomny ?
konto usunięte
2013-06-13, 20:26
konto usunięte
2013-06-13, 21:08
Dziękujmy Donaldowi
konto usunięte
2013-06-14, 0:56
Dobra dobra, czasem trafisz takiego bezdomnego jak ja...
Idąc z kumplem spotkalem goscia ktory chcial ode mnie cos do jedzenia, ale akurat w momencie nic nie mialem. Chwile później wszedłem do sklepu i pomyślałem że kupie mu chociaż batona.
Następnie dając mu tego batona on zamiast powiedziec chociaż 'dzięki' odpowiedział 'a to nie można było dać jakichś groszy chociaż? '
Mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli.
Ja mam "znajomego" bezdomnego, który wylądował na ulicy, bo stracił firmę. Facet był żonaty, miał dwójkę dzieci - nikt się nim nie zainteresował. Pije. Nie wiem ile.
Kiedyś zaproponowałem mu pomoc, lecz odrzucił.
Co jakiś czas podrzucę mu z 5 ojro na dwa piwka. Człowiek nawet sympatyczny. Szkoda, że tak skończył.
Jakim to trzeba być pedałem, żeby pomagać menelom? Widać, że naukowcy mają racje mówiąc, że kobiecy pierwiastek zaczyna dominować wśród mężczyzn (czyt. jaja coraz mniejsze).
Żeby nie było. Nigdy w życiu nie dam menelowi nawet grosika i nigdy, choćbym wylądował na samo dno nie wyciągnę ręki po żadną zapomogę. Dzięki temu ja i tak się podniosę a wy wtedy będziecie żeby jakiś pedał wam rzucił 2 zł.
konto usunięte
2013-06-14, 12:39
konto usunięte
2013-06-15, 19:38
Już to gdzieś widziałem, najlepiej zerżnąć i udawać że jest się cool!!! Tandeta!