📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

Pierwsza sprawa to to że kobiety uważają się za inteligentne a godzinami siedzą żeby się umalować albo dobrać bluzkę jakby to miało jakieś znaczenie.. (może boją się że nikt ich nie ruszy). a co mnie interesuje dlaczego one wszystkie na filmikach bez makijażu mają tyle krost?! Przepraszam bardzo ja mam trądzik, trochę na buzi i na plecach, to jest chwilowe i wynik dojrzewania, to ma tam jakiś związek chyba z testosteronem. A tu o co kaman? Chyba sporo tego testosteronu na buzię przyjmują to potem czują się "disgusting"

Pytanie czy smarowanie skóry trądzikowej taką ilością klajstru zaklejającego pory nie pogarsza sprawy jeszcze bardziej...
Powinna sprobowac najpierw myc twarz 2-3X dziennie jakims specyfikiem przeciwtrądziowym zamiast nakładać tyle tynku.
Powinna sprobowac najpierw myc twarz 2-3X dziennie jakims specyfikiem przeciwtrądziowym zamiast nakładać tyle tynku.

najgorsze jest to że te pudry, fluidy i inny syf to pewnie pogarsza sprawę, nie mówiąc już jak niszczy i starzeje cerę, ale ona robi to bo wstydzi się pokazać tak na ulicy

Jak to mawia mój kolega ,,morde ma dobra a syfy kiedyś znikną"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie