Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qhash 2012-11-02, 15:39 248
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
contracts 2012-11-02, 15:40 1
Pryszczata morda
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-02, 15:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Czary 2012-11-02, 15:48 25
Zgłoś
wookaszek 2012-11-02, 15:56 28
Zgłoś
qhash 2012-11-02, 15:58 27
@wookaszek liż stopy

czy ja akurat o niej pisałem, pajacu?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-02, 16:19 7
@up napisałeś to generalizując stwierdzenie, o ile w ogóle wiesz co to generalizacja.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-02, 16:20 5
hardkorowy koksu by jej wycisnął te pryszcze
Zgłoś
macleod 2012-11-02, 16:27 45
Jak to mówi stara zagadka :

Dlaczego kobiety się malują i perfumują?

- Bo są brzydkie i śmierdzą .
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-02, 16:28 6
Jakby zamiast nakłądania tapety zadbala o skórę to by jej te pryszcze zeszły. A i tak mimo wszystko dziewczyna jest bardzo ładna
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-02, 16:42 4
Zgłoś
LilBe 2012-11-02, 17:10 25
nie ma nałożonego gruntu pod szpachle i purchle wychodzą
Zgłoś
qhash 2012-11-02, 17:14 2
@Anvilek generalnie mówiąc jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
Zgłoś
Dopek 2012-11-02, 17:19 4
Daję piwo, aby to trafiło na główną i aby jak najwięcej osób rano budząc się koło "laski" wyrwanej gdzieś tam w klubie nie przeraziło się! Panowie! Uważajcie na siebie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem