📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

z tą muzyką to bym polemizował. Ale efekty "wdziękowe" całkiem przyzwoite i efektowne

Radysh napisał/a:
z tą muzyką to bym polemizował. Ale efekty "wdziękowe" całkiem przyzwoite i efektowne
![]()
Lepsza niż w nowym Bondzie

Panie kolego, jakiego programu użyłeś? Jakie sample? Napisz na PW z łaski swojej. Piwo leci.

Po lesbijskim 69 podczas okresu wyglądałaby podobnie, a mniej by się narobiła.
W jaki sposób jest zrobiona szczęka ?
dokładnie uzębienie, wargi ?
nie rozkminiam tego...
a makijaż po prostu godzien ..... sam nie wiem. SZACUN !
dokładnie uzębienie, wargi ?
nie rozkminiam tego...
a makijaż po prostu godzien ..... sam nie wiem. SZACUN !

ale serio... te makijaże (nie tylko ten, zipface też wymiata) są już tak super realistycznie wykonane, że przy innych "markowanych" fotach mógłby trafić na harda przez pomyłkę

Pariah napisał/a:
ale serio... te makijaże (nie tylko ten, zipface też wymiata) są już tak super realistycznie wykonane, że przy innych "markowanych" fotach mógłby trafić na harda przez pomyłkę
![]()
Też przez chwilkę myślałem czy nie trafi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie