@up
to co z ciebie za sadol ??
to co z ciebie za sadol ??
podpis użytkownika
Kocham K🤬y i Chleb Ze Smalcem
z tą muzyką to bym polemizował. Ale efekty "wdziękowe" całkiem przyzwoite i efektowne

podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Radysh napisał/a:
z tą muzyką to bym polemizował. Ale efekty "wdziękowe" całkiem przyzwoite i efektowne
![]()
Lepsza niż w nowym Bondzie

podpis użytkownika

Panie kolego, jakiego programu użyłeś? Jakie sample? Napisz na PW z łaski swojej. Piwo leci.

Po lesbijskim 69 podczas okresu wyglądałaby podobnie, a mniej by się narobiła.
W jaki sposób jest zrobiona szczęka ?
dokładnie uzębienie, wargi ?
nie rozkminiam tego...
a makijaż po prostu godzien ..... sam nie wiem. SZACUN !
dokładnie uzębienie, wargi ?
nie rozkminiam tego...
a makijaż po prostu godzien ..... sam nie wiem. SZACUN !
DarkBolo napisał/a:
Panie kolego, jakiego programu użyłeś? Jakie sample? Napisz na PW z łaski swojej. Piwo leci.
A to wcale nie tajemnica. Wszystko narysowałem w edytorze midi Reapera. Miałem tylko 3 tracki. Bęben (jeden dźwięk) wziąłem z freesound.org i wrzuciłem do SampleLorda, reszta to 2 instrumenty VST - Nexus i Z3TA.
A w ogóle szacun dla admina, że w robocie w sobotę siedzi :/ Mam nadzieję, że chociaż może się naj🤬
podpis użytkownika

ale serio... te makijaże (nie tylko ten, zipface też wymiata) są już tak super realistycznie wykonane, że przy innych "markowanych" fotach mógłby trafić na harda przez pomyłkę

Pariah napisał/a:
ale serio... te makijaże (nie tylko ten, zipface też wymiata) są już tak super realistycznie wykonane, że przy innych "markowanych" fotach mógłby trafić na harda przez pomyłkę
![]()
Też przez chwilkę myślałem czy nie trafi

podpis użytkownika