📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
@LordMrok
A moim dzieciństwem był NES, SNES, PSX i N64, wszystkie te konsole sprawiały wiele frajdy. Pamiętam jak dziś kiedy wymienialiśmy się z kumplem za konsole, on miał N64, ja PSX
. Mario kart dawało ogromny fun na multi. Zresztą pierwszy PC to też czasy mojego dzieciństwa, chociaż nieco późniejsze.
A moim dzieciństwem był NES, SNES, PSX i N64, wszystkie te konsole sprawiały wiele frajdy. Pamiętam jak dziś kiedy wymienialiśmy się z kumplem za konsole, on miał N64, ja PSX
Czy zauważyliście, że faceci zatrudnieni kiedyś w studiu mieli długie pióra? Warto zatrudniać metalowców. Zawsze mają dobrą historię do przekazania
Da się to uruchomić na pececie? Czy trzeba załatwić stare platformy ?
Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.
Abdulan napisał/a:
Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.
Dokładnie
Masz możliwość przypisania każdego przycisku z pada na klawiature itd
Ech, PSX, konsola na której sie wychowałem... Dzisiaj na półco stoi PS3, a mimo to wciąż na angielskim Amazonie zaopatruje się w starocie z PSXa w okazyjnych cenach, kiedyś gry nie wyglądały super, a dawały mase frajdy, podczas gdy dzisiejsze produkcje to przerost formy nad treścią...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie