Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:24
pozorowo 2012-08-07, 1:13 11
Piwo za jedną z moich ulubionych gier.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 14:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LordMrok 2012-08-07, 15:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 20:17 2
@LordMrok

A moim dzieciństwem był NES, SNES, PSX i N64, wszystkie te konsole sprawiały wiele frajdy. Pamiętam jak dziś kiedy wymienialiśmy się z kumplem za konsole, on miał N64, ja PSX . Mario kart dawało ogromny fun na multi. Zresztą pierwszy PC to też czasy mojego dzieciństwa, chociaż nieco późniejsze.
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-08-07, 21:16 1
Czy zauważyliście, że faceci zatrudnieni kiedyś w studiu mieli długie pióra? Warto zatrudniać metalowców. Zawsze mają dobrą historię do przekazania
Zgłoś
xpiter91 2012-08-07, 22:45
to było coś xD
Zgłoś
Suun09 2012-08-07, 22:59 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 23:22
Da się to uruchomić na pececie? Czy trzeba załatwić stare platformy ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 8:15
Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.
Zgłoś
Suun09 2012-08-08, 14:49
Abdulan napisał/a:

Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.

Dokładnie to jest emulator który czyta pliki ISO głównie więc gre pobierasz z witryny która jest właśnie w tym formacie i odpalasz
Masz możliwość przypisania każdego przycisku z pada na klawiature itd Dobra sprawa polecam
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-08, 21:15 1
Ech, PSX, konsola na której sie wychowałem... Dzisiaj na półco stoi PS3, a mimo to wciąż na angielskim Amazonie zaopatruje się w starocie z PSXa w okazyjnych cenach, kiedyś gry nie wyglądały super, a dawały mase frajdy, podczas gdy dzisiejsze produkcje to przerost formy nad treścią...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem