Ja wiedziałem, że z nim coś jest nie tak
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-06-28, 15:50
Co się chłop nazwiedzał i nażarł dobrych rzeczy to jego.
Jak ja tego mośka nie trawię to głowa mała...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Może jest dla Ciebie zbyt surowy? Musisz go dłużej dusić. Obowiązkowo marchewka w ryj i podlewaj piwem. Ale pamiętaj: PIWEM! Nie każdy żółty płyn to piwo...
Płetwami obijały mu ptaka, dlatego taki ucieszony.
Makłowicz - władca delfinów w kinach !
To nie Makłowicz to jakis podrabianiec Pany ;>
Velture napisał/a:
Za co można go nie trawić? No k🤬a... Luźny gość, świetnie opowiada, a autor pisze, że z nim coś nie tak...
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
konto usunięte
2017-06-28, 17:31
coś z nim nie tak? bo nie jest tępym polaczkiem chlejącym piwo pod blokiem albo na hehe domówce?
konto usunięte
2017-06-28, 17:33
Czy ja wiem czy luźny... ja go odbieram jako trochę zadufanego w sobie i lekko nadętego, ze skromnym poczuciem humoru.
Ale i tak sympatyczniejszy niz Velture
Facet który nie zna się na gotowaniu prowadzi program kulinarny.
"...nie jest tępym polaczkiem chlejącym piwo pod blokiem..." - MinisterR to możesz się bardzo zdziwić.
konto usunięte
2017-06-28, 19:25
i jeszcze ma chałupę kolejną na chorwacji, tego mu akurat zazdroszczę, bo chorwacja jest zajebista, ale jeszcze zajebistrza jest czarnogóra, gdyby ktoś nie wiedział na gdzie na wakacje
Co tak żółto koło niego na koniec?
Popuścił z nerwa?
Ja tam lubie Makłowicza. Jak oglądam jak gotuje od razu włącza mi się gastro
No to klasyką