Po prostu kobiety nie chcą umierać na sepsę z martwym płodem w brzuchu. Co ma do tego wychowanie?
Ale trzeba być głąbem patentowanym by myśleć że przy aborcji nie ma ryzyka sepsy. Jest i to dużo większe niż przy prawidłowo prowadzonej ciąży ale co może o tym wiedzieć jakiś simp i damskie popychadło.

Bo tu pełno zakompleksionych przegrywów siedzi. Otyłe dzieci, wyśmiewane w szkole i niedojrzali psychicznie nieudacznicy życiowi co ich jedynym osiągnięciem jest, że urodzili się biali. Dlatego tak lubią filmiki z czarnymi debilami. Znaleźli tu sobie niszę, taką bezpieczną przystań, gdzie mogą udawać wirtualnych twardzieli i jeszcze od podobnych z🤬bów dostają za to wirtualne piwa, co ich dowartościuje jakby dostali Nobla co najmniej.
Dwie uwagi:
1. Jak łatwo zauważyć też jesteś członkiem sadolowej społeczności. Tak z ciekawości - przegryw, otyły czy nieudacznik ?
2. Jak na każdym anonimowym forum napinacze są najbardziej widoczni i aktywni, może to zmylić nowego.
Ukry to przy Was istni Panowie XD
ukry to śmiecie i nigdy z Polakami ich nie porównuj.
Dwie uwagi:
1. Jak łatwo zauważyć też jesteś członkiem sadolowej społeczności. Tak z ciekawości - przegryw, otyły czy nieudacznik ?
2. Jak na każdym anonimowym forum napinacze są najbardziej widoczni i aktywni, może to zmylić nowego.
Jestem tu od lat pod różnymi nickami i obserwuję jak sadol zchodzi na psy. Kiedyś zaglądałem tu podyskutować bo trafiali się bardzo inteligentni ludzie. Dzisiaj zostały dzieciaki i sfrustrowane przegrywy, dyskutować nie ma z kim, więc wchodzę tu w jednym celu: hejtować z🤬bów. Bo mam z tego jakąś psychopatyczną radość i odpręża mnie to po dniu ciężkiej pracy. Może być?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie