To, że Ochojska się rozmnożyła - rozumiem....
ale k🤬a z kim ?????????
ale k🤬a z kim ?????????
do garów gówniaro
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Jedna patola uczy dziecko alkoholizmu inna lewactwa.
Szkoda dziecka.
Szkoda dziecka.
to jest to, właśnie:
z poprzednich pokoleń feministkom ,gejom się nie podobają transy-czyli "postępowość",gender itd
tranosm,gejom,femką-nie podoba się pedofile
pdeofilom-zoofoile
zoofilom-narkofile
narkofilom-kanibale
ewentualnie-pomieszać
aczkolwiek tendencja jest tak
i zawsze tym "postępowym" frikom wszystko najbardziej przeszkadza
era feministek zachodzi,nadzochi era transów,transów z elektrok🤬sami implantami-
w sensie że o tym będą krzyczeć,
promować w tv,filmach,show
bo nie widzę tego ścierwa nigdy na żywo
z poprzednich pokoleń feministkom ,gejom się nie podobają transy-czyli "postępowość",gender itd
tranosm,gejom,femką-nie podoba się pedofile
pdeofilom-zoofoile
zoofilom-narkofile
narkofilom-kanibale
ewentualnie-pomieszać
aczkolwiek tendencja jest tak
i zawsze tym "postępowym" frikom wszystko najbardziej przeszkadza
era feministek zachodzi,nadzochi era transów,transów z elektrok🤬sami implantami-
w sensie że o tym będą krzyczeć,
promować w tv,filmach,show
bo nie widzę tego ścierwa nigdy na żywo
Zapraszamy do indii albo do Afryki mała lampucero. Tam protestuj, skoro w Polsce ci tak źle

Moja córka (16 lat) nie była na tym marszu i generalnie ma na politykę wywalone, ale... zna ryzyko jakie się wiąże z zajściem w ciążę w tym porypanym katolandzie i mam zapowiedziane, że w tym kraju dziecka ni c🤬ja rodzić nie będzie nigdy... Są plusy (śpię spokojnie po nocach) i minusy - za jakieś 15 lat może chciałbym mieć wnuki (i to niekoniecznie z norweskim obywatelstwem widziane raz na 2 lata).
Tak teraz myśli większość kobiet w Polsce. Mamy już nie niż a przepaść demograficzną a rząd robi co może żeby zniechęcać młodych do posiadania dzieci. Brawo k🤬a wy...
Tak teraz myśli większość kobiet w Polsce. Mamy już nie niż a przepaść demograficzną a rząd robi co może żeby zniechęcać młodych do posiadania dzieci. Brawo k🤬a wy...
nasrać tak własnemu dziecku do łba, to już trzeba być patologicznym rodzicem
O proszę, polska Greta, taka mądra jak jej rodzice, za to samotna i nieszczęśliwa w przyszłości.
nowynick napisał/a:
Moja córka (16 lat) nie była na tym marszu i generalnie ma na politykę wywalone, ale... zna ryzyko jakie się wiąże z zajściem w ciążę w tym porypanym katolandzie i mam zapowiedziane, że w tym kraju dziecka ni c🤬ja rodzić nie będzie nigdy... Są plusy (śpię spokojnie po nocach) i minusy - za jakieś 15 lat może chciałbym mieć wnuki (i to niekoniecznie z norweskim obywatelstwem widziane raz na 2 lata).
Raczysz pan pieprzyć. Co takiego robi ten rząd gorszego od poprzednich? Zabrania aborcji? Jak kobieta chce dzieci to nie boi się o aborcję. Po prostu w dupach się poprzewracało od dobrobytu i psucia społeczeństwa przez lewactwo. Polacy lewacy chcą być bardziej multikulti od tych zachodnich lewaków i tyle. Lenistwo, egoizm, egocentryzm i nadopiekuńczość rodziców - to psuje młodych a nie ten czy tamten rząd. Mi się należy, tylko ja się liczę, nikt mi nie będzie mówił itd. Współczuję córki ale w sumie to twoje wychowanie wyszło na wierzch.