Specjalnie dla was świeży upadek z dzisiejszego meczu we Wrocławiu z meczu Sparty i Unii. Właściwa akcja od 00:38 jednak warto zobaczyć w drugiej sekundzie filmiku jak blisko mogło być Harda.
Pozdrawiam.
00:46 - podoba mi się napis nad koleżką, który leży
,,nowa definicja rozrywki" - jakby wiedział, że na Sadola trafi
b................s
2013-06-19, 10:45
wirażowy chciał dobrze... ale za późno pobiegł po to. Naraził siebie i zawodników na mega niebezpieczeństwo, także to tą nieodpowiedzialność powinien zostać ukarany.
j................o
2013-06-19, 10:55
@up
A po co on właściwie pobiegł, bo nie jestem w stanie zauważyć.
@bartolus media doniosły, że po meczu dostał wypowiedzenie i zastąpiono go kimś innym.
chyba jeszcze sie nie obudziłem, czytając tytuł przez dobrą chwile zastanawiałem sie kto to jest ten TORU i kto miał z nim kolizje
@jeloo
z tego co mi wiadomo to jednemu z zawodników spadł "laczek" a pozostając na torze był sporym zagrożeniem dla zawodników
laczek - cyt. "Lewy but wyposażony jest w laczek przymocowany do buta za pomocą paska. Używana do ślizgania się po torze, gdy zawodnik podpiera się nogą. Często możemy zobaczyć kulejących żużlowców, lecz jest to właśnie skutek założenia laczka na but. Prawy but nie posiada laczka, gdyż żużlowiec trzyma nogę na podnóżku blokując ją obcasem."
czamu to się nazywa mecz, a nie wyścig?
W żużlu mamy najlepsze wyniki na świecie! Dlaczego nadal naszym sportem "narodowym" jest piłka nożna ?
R................t
2013-06-19, 11:38
@up bo lepsza z niej kasa, dlatego.
j................a
2013-06-19, 11:41
Za żużel zawsze piwo!
k................t
2013-06-19, 11:51
Apocrize napisał/a:
W żużlu mamy najlepsze wyniki na świecie! Dlaczego nadal naszym sportem "narodowym" jest piłka nożna ?
Bo uprawia go 10 państw na góra. Z czego w połowie jest traktowany jako taka ciekawostka jak łapanie motyla w siatkę albo rzut telefonem komórkowym w dal.
Co to w ogóle jest sport narodowy? Największe inwestycje są na sport w którym sukcesy przynoszą jakieś pieniądze i prestiż.
s................u
2013-06-19, 12:58
Niech zgadne w zoltym zj🤬y balinski wyj🤬 tego z wroclawia ; d
p................9
2013-06-19, 13:31
@up
Baliński nie jechał w ogóle w tym meczu. W żółtym to Piotr Pawlicki. I tak na marginesie to była wina Dolnego (niebieski)
Byłem na tym rajdzie 16.06. Siedziałem w 16 sektorze, więc c🤬ja z tej akcji widziałem, więc dzięki za wrzucenie tego. Pozdrawiam.
Mam nadzieje, że w następnym meczu rozjadą tego tępego c🤬ja z 2 sekundy. Zapraszam 13.06 do Wrocławia